![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chiar ma intrebam cind o sa apara spammerii atrasi de topicul asta.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Oau Claudia, mi-au placut mult pozele fetei pe care ai gasit-o tu. Foarte reusite, in sensul sensibil al cuvantului..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
multumesc, dar acum ca am si semnat cu ea am mai vazut si alte variante grozave ( de ex. Paulian Prajitura).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) M-am "imbolnavit" uitandu-ma la poze. Si aproximez ca mai dureaza pana sa mi se traga clopotele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Dar pozele sunt de mare efect.
Oricum Clau, stai linistita , cu siguranta si tipa aia o sa-ti faca pozele dupa gustul tau si vor iesi minunate. Intotdeauna o sa apara un "altceva" de indata ce ai ales deja un "ceva" cand vine vorba de oragnizare, de cumparat chestii. E o lege a lui Murphy cred....sau ar trebui sa fie. Si iti urez de pe acum "Casa de piatra!" caci nu apucasem (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Martinez va fi si fotograful meu la nunta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) E un tip super ok si am vazut ca tot ce face el e foarte artistic. Mi-am dorit niste poze mai altfel , facute de un profesionist. El este specializate pe portrete, initial a lucrat foarte mult pt o anumita revista despre care s-a vorbit aici iar in ultimul timp s-a orientat spre fotografierea nuntilor.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buburuza, cum a fost nunta ta? Dl Martinetz o sa aibe site nou in curind. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu niste chestii super-faine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Buburuza, cum a fost nunta ta? Dl Martinetz o sa aibe site nou in curind. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu niste chestii super-faine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) N-am mai intrat de o vesnicie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma pregatesc de nunta, pe 4 oct e marele eveniment (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai multe impresii despre Cristi dupa...Deocamdata are site nou, dupa cum ai spus si tu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 2-April 09 Member No.: 6,210 ![]() |
N-am mai intrat de o vesnicie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma pregatesc de nunta, pe 4 oct e marele eveniment (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai multe impresii despre Cristi dupa...Deocamdata are site nou, dupa cum ai spus si tu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Buna, fetelor! Eu nu ma pricep prea bine la partea asta de fotografii asa ca am inclus in pachetul agentiei. Voi ce preturi aveti? Din cate inteleg lucrati direct cu ei |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Stiu ca nu e chiar asta subiectul, dar voiam sa va cer o parere. Acum caut un fotograf aici in Belgia care sa stea dupa noi la botezul bebelinei si am dat de unul care-mi place:
www.michelyuryev.be In plus, de ziua mea de nastere (intr-o luna) imi doresc cu ardoare un singur lucru: o sedinta foto artistica cu burtica si tati, daca gasesc un fotograf talentat si e disponibil sper sa se si realizeze visul...Ce ziceti de nenea asta, e de calibrul celui pe care l-am avut in Romania oare? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ok, clau. Si daca n-ai dat de niste poze care sa-ti ia suflarea prin vitrinele unor fotografi, as zice sa-l iei pe nenea asta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 08:23 PM |
|