![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
a 2 a tinuta e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Nu stiu si nu inteleg de ce trebuie sa te imbraci in anumite culori iarna si in altele vara....si mai ales, de ce trebuie sa te imbraci in culorile care sunt "la moda"?!? Daca iara asta se poarta carouri verzi cu maro...toata lumea o sa se imbrace asa? Si de cand trebuie sa ma imbrac in culori inchise si sterse iarna si foarte colorat vara?
Prefer o haina de iarna foarte colorata...sa fie contrast, imi place machiajul colorat si inspirat...nu gri, negru, cacaniu si maro ... De unde toate ideile astea "colorate"? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Sa va zic cum e treaba asta cu culorile pt mine. Am niste culori preferate pe care le port indiferent de anotimp si de ce se poarta intr-un sezon.
Nu suport sa fac parte din turma si daca se poarta maro sau gri si toate magazine put de haine gri si toata strada/ tot orasul geme de gri sau maro, eu port mov, verde, rosu. Culmea e ca de multe ori ma apuca amorul pt culori care s-au purtat cu un sezon in urma si, daca la momentul trendului gaseam haine in acea culoare, la momentul in care mi s-a pus pata nu mai gasesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma rog, ideea e ca ma enervez de cate ori intra in trend o culoare favorita de-a mea. Acum, de ex, am vazut ca a movul. Speram ca o sa ramana lumea cu imrpesia ca movul e o culoare pt c&%#e si nu o sa-l poarte. In fine, ideea e ca port ce-mi place, ce ma avantajeaza, fug ca dracul de tamaie de negru, si asta e. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Splendora, idee e ca oricum se gasesc aproape numai culorile care se poarta.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vezi cum se uita la mine o profa vineri la scoala cand am intrat in cancelarie (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ; se facea ca ploua si e mohorat vineri iar io m-am imbracat in pantaloni verde crud si o combinatie sus de maieu cu bluza auriu si 3 nuante de verde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pai daca mie imi place, de ele nu mai pot eu, plus ca sfidam vremea, adica daca e naspa afara sa ma mai inchid si eu la culoare? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Indiferent daca tu consideri ca se banalizeaza culoarea ta preferata fiind in trend, eu totusi cred ca e important si cum o porti si pe ce haine si in ce combinatii, de ce nu se banalizeaza niciodata nonculorile sau combinatiile lor cu rosu, cum e acum de exemplu? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista totusi niste chestii pe care eu totusi le respect: de ex. anii '90 au fost mai necolorati, in anii '80 s-au purtat culori stridente, multe accesorii. Si daca ar fi aparut cineva prin '95 imbracata in culori neon, treaba ar fi fost clara ca persoana respectica a ramas cu un deceniu in urma. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu zic ca-i important sa stim ce culori (si mai ales nuante!) ne stau bine si pe marginea lor putem broda dupa gust, chef, ocazie, imaginatie. Iar cine vrea sa poarte numai culorile sezonului respectiv, de ce nu, doar nu da in cap nimanui. Fiecare cu pasarica lui. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bravo, walpu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ca tot se prefera rosu-negru indiferent de sezon recunosc ca si eu prefer aceasta combinatie, Dar m-as arunca (pentru ca mereu mi-a placut) la fuchsia cu negru. Asa ca, la o tinuta all black, de exemplu (ca tot e in trend) eu as pune o pereche de cizme fuchsia. Numai sa si gasesc in Romania noastra draga. Nici macar pe net n-am vazut. Am vazut la Martin Margiela in colectia toamna - iarna 2007/2008 dar cu ciorap negru si in sus totul alb.
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm, daca ma uit in dulap (imi aranjez hainele dupa culori facnd abstractie de model)vad: negru, alb, galben (da imi place galbenul de cind aveam 10 ani), roz si albastru pal si mov f inchis. Mai exista cate 1-2 bucati de argintiu, verde (nu stiu sa aexplic nuanta dar e aceasi) si visiniu. Nici un maro, portocaliu, gri etc...
Nu sunt o fashionista, moda nu-mi dicteaza(nu ma uit la tv, nu citesc reviste glossy) dar sunt o femeie (slaba, cu tot felul de pretentii absurde) ai carui subconstient e influnetat de manechinele din vitrina, de reclamele ce la vad pe drum, de oferta existenta si hmm cred ca si de prestatia concurentelor (sa zicem colegele ) si de interesul pt sexul opus. Ce ma face sa intru intr-un magazin sunt culorile. Scanez incaperea de la intrare (dada, modele nu le prea vad dar vad petele de culoare) si rapid ma hoatresc daca sa intru sau nu. Printre rafturi continui sa scanez @culorile@ si daca vad ceva interesant las celalte plase jos si manuiesc bucata. ASta e un pas mare pt ca : adesea uit plasele (sau o parte din ele pe podea) si oricum trebuie sa ma aplec din nou sa le iau si sa ma hoatresc cum sa le distribui. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da si astfel cumpar in continuare lucruri de care nu am nevoie pe moment, in speranta ca vor mi indispensabile in viitor, platesc sume mari pe lucruri care sunt convinsa ca ar merita mult mai putin (ex. clasic sunt produsele de machiaj, daaaaa....la 40 eur un fond de ten la 30 ml ar trebui sa spele singur). Si ce e mai ciudat e ca nu cred o boaba din reclama ce o fac, sunt convinsa ca toata cercetarea lor e de rahat si ca ingredientele costa 4 eur, si probabil profitul lor e de 30 eur/buc. Si uite asa imi aduc aminte de o problema existentiala feminina ce ma bantuie acum : cum port jeansi albi iarna? Jeansii albi mi se par @de vara@ , dar oare in ce combinatie ar da bine iarna? Preferabil cu cizme (dar nu detin cizme albe). p.s Pana la urma cred ca sunt o victima a modei la propriu. Fara voia mea. This post has been edited by bubulina: Oct 3 2007, 11:25 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
bubulina, m-ai facut sa zambesc ... poate pentru ca ma regasesc in post-ul tau ... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
eu ma uit in dulap si vad toate culorile mai putin portocaliu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) anul asta am avut o predilectie pentru gri, argintiu si mov inchis. in ceea ce priveste dilema ta privind blugii albi, eu mai degraba as zice ca mai mult decat culoarea conteaza materialul, adica daca sunt niste blugi albi dintr-un material mai gros/tare i-as purta si iarna dar ferindu-ma sa cad in pacatul "all white" (mi s-a parut prea mult colectia RTW D&G de anul trecut). (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am purtat ieri blugi skinny albi: cu un tricou negru atarnaret (taiat deasupra bustului si de-acolo mai larg), lant mai lung cu bila (argintii), sal alb cu negru la gat, geaca neagra subtire de piele, papuci rosii fara toc (ceva intre mocasini si balerini), geanta neagra.
Poti sa-i porti cu ankle boots daca-s skinny sau bagati in ciubote sau peste ciubote daca-s mai largi. La stitul preppy cu camasa bagata in ei si cu un sacou mai lung si cuminte. Sau cu atarnarete. Si cu un palton sau geaca pana la genunchi. Ce sa mai spun si eu de sentimentul de trimf si fericire cand ies dintr-o parfumerie cu o cremulica de aproape suta de euro? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar despre culori: si eu fac la fel, ma uit numai la hainele ale caror culori ma intereseaza. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 04:54 AM |
|