![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Hai ca am dat iama in toate topicurile, ca sunt singuica pe aici si imi fac de cap
Asa ca m-am gandit sa vad ce se mai poarte la revelioane :) Eu cred ca ma voi imbraca in pantaloni stramti cu o camasa lunga transparenta (un fel de ie dar eleganta) prinsa cu o curea lata in talie, sau poate vreo fusta, nu sunt hotarata. Voi? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
avand in vedere ca fac revelionul intr-un club , o sa ma imbrac in pantaloni de catifea negri, 3/4 si un maieu cu vedere la ....... tz :P aaaa si o sa ma incalt cu cizmele mele sexoase, cu bot ascutit. :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Iar eu, avand in vedere ca il fac acasa (revelionul, da?) imi trag pe mine o rochie de seara sa moara manelistii de invidie la 12 noaptea cand voi iesi afara ;D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
rochia aia neagra si sexoasa??????? atunci chiar ca nu vei mai avea manelisti in cartier ;D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
atunci pun Bolero de Maurice Ravel si ies goala. :'(
|
|
|
![]()
|
|
in ambele situatii manelistii vor crapa. :-*
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Ei..anul trecut ..l-am facut in chiloti si sutien...ca eram deghizata in "taratura pe centura"...
Acum doi ani tot in chiloti ..( nu mai tin minte ce motiv aveam) ;) Anul asta ..pentru diversitate ..am decis sa ma imbrac ... Cu naiba trebuie sa te imbraci cand iesi mort de beat pe strazile brasovului ?? ??? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
stai domne ca reconsider, pai ce tinuta mea e chiar banala, o sa ma gandesc la ceva mai original
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
N-am nici cea mai vaga idee. Poate-mi dati voi! :'(
|
|
|
![]()
|
|
depinde de locatie :D
daca il faci acasa degizeaza-te ;D daca il faci in alta parte... o fusta, o rochie pantaloni si un top sexy...d-astea |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 09:00 PM |
|