![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaerdna, asta este bucataria ta sau este de pe net?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aaerdna fetele au pus aici poze cu bucatariile proprii nu cu unele luate de pe net.
daca asa ceva visezi sa ai mentioneaza si asta in postul tau ca sa fie mai clar. Insa dupa cum vezi kalua a deschis subiectul despre ce avem si nu la ce visam. Ti s-a mai explicat odata si la pozele despre mancaruri si dulciuri. Deci hai s-o consideram pe asta a 2-a avertizare. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, eu n-am apucat sa-ti spun ca-mi place bucataria ta, si s-o folosesti sanatoasa! Nu foarte des, dar sa faci bunatati. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
N-am mai intrat demult pe topicul asta, dar vad ca toata lumea e dotata cu bucatarii frumoase. Va pup. P.S. Cleo, si daca e mai veche bucataria, vad ca nu te incurca la facut mancare buuuuna. This post has been edited by pescarush: Apr 15 2008, 06:16 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa cum am promis, am ajuns acasa si am tras repede o poza la bucatarie. Motivul? Eram precisa ca Rox si-a pus faianta exact ca a mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum la un studiu mai atent vad ca nu e 100% identica. A mea are alta nuanta (sau o fi aparatul de vina? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) si parca a mea e mai in degrade cumva. Aparatul e f inselator oricum, din cauza blitzului pare lucioasa, dar in realitate e f mata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Anyway, is za kitchen. Mobila am cumparat-o odata cu apartamentul si e din lemn, e ok, facuta pe comanda nu am de gand sa o schimb. Pe 2 din pereti nu am faianta peste tot ci o am pusa in felul acesta (asta a fost ideea mea geniala in momentul in care m-am trezit ca nu am destula faianta si nici aia nu mai aveau pe stoc modelul asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Si asta e gresia, excelenta alegere pentru o persoana care spala pe jos o data pe luna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Fainta nu seamana, dar gresia cred ca-i identica. Aproape ca-mi bagasei un ghimpe cand mi-ai spus c-ai luat-o la jumatate de pret (ma refer la faianta). S-or fi marit ele preturile intr-un an, dar nici sa se dubleze n-as crede.
Misto bucataria ta. Remarc ordinea care domneste pe acolo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai buey ca seamana (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A mea e cu placi mai mari ai dreptate. Dar am o scuza...nu prea dau prin bucatarie, de unde vrei sa stiu ce faianta am? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Angel imi place ideea cu faianta, e tare de efect. Si a mea gresie e asemanatoare din aceleasi motive.
Cleo e fain ca ai mult spatiu si de manevra si de depozitare. Eu cred ca mai tre' sa-mi fac inca vre-o 2 dulapuri ca vad ca nu-mi ajung cele care le am. Nici bucataria mea nu-i lunga e patrata si e destul de mare, am renuntat si la camara si acolo am pus chiuveta. Inca nu-s nici la jumate cu curatenia dupa ce o lustruiesc o sa pun o poza. This post has been edited by Master of Norules: Apr 16 2008, 09:03 AM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, sa stii ca-mi place. Fanny, asta zic si eu. Cand am fost la soacra-mea aveam loc de aerobic in bucatarie. Si la mine nu stiu cum sa iau masa de mica, ca sa nu-mi ocupe spatiu.
Nici eu nu particip la asta cu dessourile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Norules, abia astept sa vad poze si cu bucataria ta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleolica, bucataria ta arata bine! Si, vorba fetelor, e spatioasa, ai loc sa te-nvarti in ea.
Eu cred ca faza asta cu bucatarii cat mai mici e tipica pentru Europa ultimilor decenii. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:31 AM |
|