IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Bucataria, poze, idei
ToothFairy
post Apr 17 2008, 04:52 PM
Post #51

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

pesca,ti-am admirat si eu bucataria...as zice ca e un stil elegant asa...la mobila ma refer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e cu gust...si f bine dotata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu n`o sa pozez bucataria mea d-aci din chirie ca n-are rost si nu seamana cu ce bucatarie visez eu sa am:spatioasa,dotata,luminoasa...
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Apr 17 2008, 06:20 PM
Post #52

Musafir

Mersi Empty. Asa am cumparat casa, cu mobila de bucatarie (cu masina de spalat vase si hota incluse), casa avea 2 ani cand am luat-o noi.

+Quote Post
kalua
post Apr 19 2008, 09:33 PM
Post #53

Musafir

Spun in primul rand ca nu-i atat de mica pe cat spuneai tu (a mea-i mai mica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Si ma gandesc ca sub blatul ala cu faianta ar merge niste dulapuri, binenteles numai daca e nevoie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 19 2008, 09:43 PM
Post #54

Musafir

si eu am polonic cum ai tu dar pe galben , si cuierul seamana
imi place chestia aceea pe perete banuiesc ca e pt fetita sa se masoare cat a mai crescut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Meg
post Apr 28 2008, 09:21 PM
Post #55

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Roxi, Ikea cumva?
arata tare bine..
gresie d'aia ca a lu angelika imi doresc si eu ..

+Quote Post
Diana.
post Apr 29 2008, 02:29 PM
Post #56

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Faina! Si pare si mare! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
scumpic
post Apr 29 2008, 04:31 PM
Post #57

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Imi place ideea cu aragazul in balcon.
Mi-au placut toate bucatarille, mici dar foarte frumos aranjate si colorate. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 29 2008, 11:43 PM
Post #58

Musafir

Fanta super mult imi place bucataria ta, chiar daca e nitel neobisnuita, avand in vedere ca e pe nuante de albastru. Dar are un aer asa chill si curat.
Sa va stapaniti sanatoase bucatariile si....la cratita cu voi deah? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2008, 10:45 PM
Post #59

Musafir

S-o murdaresti cu placere, Alinice! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ai mei au o bucatarie maaare de tot si au un covor persan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mare cat bucataria, se termina exact la soclul mobilei. La ei e curat intotdeauna, nu stiu cum fac, nici eu n-as putea si prefer numai gresia care se sterge in doi timpi si trei miscari.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 2 2008, 11:19 PM
Post #60

Musafir

Abia acum am vazut si eu pozele cu bucatariile voastre. Nu stiu cum ratasem acest topic.
Di, imi place bucataria ta si parca emana 'caldura'.
Fanta si a ta e super. Imi place enorm cum se vede fereastra decupata. Albastru mi se pare o culoare faina, parca si Kari are pe albastru.
Meg, nu-i de la Ikea. E facuta pe comanda si-s f multumita de oamenii astia, ca-s seriosi. O sa fac poze si cu celalat perete indata ce gasesc masa si scaune.

Alinice, s-o stapanesti sanatoasa! Nu prea-s mare amatoare a culorii aleia inchise (banuiesc ca-i cires), dar in rest arata ok.
Laryss_A, nici eu nu m-as descurca cu covor in bucatarie. Momentan n-am in toata casa asa ceva, dar am de gand sa pun carpetele in sufragerie si-n dormitoare. In rest am gresie.

+Quote Post

10 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th July 2025 - 06:00 AM