![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pesca,ti-am admirat si eu bucataria...as zice ca e un stil elegant asa...la mobila ma refer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e cu gust...si f bine dotata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu n`o sa pozez bucataria mea d-aci din chirie ca n-are rost si nu seamana cu ce bucatarie visez eu sa am:spatioasa,dotata,luminoasa... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Empty. Asa am cumparat casa, cu mobila de bucatarie (cu masina de spalat vase si hota incluse), casa avea 2 ani cand am luat-o noi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spun in primul rand ca nu-i atat de mica pe cat spuneai tu (a mea-i mai mica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Si ma gandesc ca sub blatul ala cu faianta ar merge niste dulapuri, binenteles numai daca e nevoie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am polonic cum ai tu dar pe galben , si cuierul seamana
imi place chestia aceea pe perete banuiesc ca e pt fetita sa se masoare cat a mai crescut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Roxi, Ikea cumva?
arata tare bine.. gresie d'aia ca a lu angelika imi doresc si eu .. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Faina! Si pare si mare! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Imi place ideea cu aragazul in balcon.
Mi-au placut toate bucatarille, mici dar foarte frumos aranjate si colorate. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanta super mult imi place bucataria ta, chiar daca e nitel neobisnuita, avand in vedere ca e pe nuante de albastru. Dar are un aer asa chill si curat.
Sa va stapaniti sanatoase bucatariile si....la cratita cu voi deah? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-o murdaresti cu placere, Alinice! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ai mei au o bucatarie maaare de tot si au un covor persan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mare cat bucataria, se termina exact la soclul mobilei. La ei e curat intotdeauna, nu stiu cum fac, nici eu n-as putea si prefer numai gresia care se sterge in doi timpi si trei miscari. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia acum am vazut si eu pozele cu bucatariile voastre. Nu stiu cum ratasem acest topic.
Di, imi place bucataria ta si parca emana 'caldura'. Fanta si a ta e super. Imi place enorm cum se vede fereastra decupata. Albastru mi se pare o culoare faina, parca si Kari are pe albastru. Meg, nu-i de la Ikea. E facuta pe comanda si-s f multumita de oamenii astia, ca-s seriosi. O sa fac poze si cu celalat perete indata ce gasesc masa si scaune. Alinice, s-o stapanesti sanatoasa! Nu prea-s mare amatoare a culorii aleia inchise (banuiesc ca-i cires), dar in rest arata ok. Laryss_A, nici eu nu m-as descurca cu covor in bucatarie. Momentan n-am in toata casa asa ceva, dar am de gand sa pun carpetele in sufragerie si-n dormitoare. In rest am gresie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 06:00 AM |
|