IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Chist seboreic, sfaturi
georgias
post Feb 19 2008, 07:06 PM
Post #11

Musafir

Salut fetelor. Nici nu stiu cum sa incep. Si mama mea are o problema, in sensul ca are un chist seboreic(lipom, defapt nici noi nu stim prea sigur ce este) pe spate. Este destul de mare, cam cat un ou. Este vina noastra pentru ca nu am mers mai devreme la doctor, nu incerc sa gasesc nici un fel de scuza. Am citit ca si altele dintre voi s-au confruntat cu aceasta problema, si m-ar interesa foarte mult, unde si-au rezolvat-o, ce spital, analizele necesare, precum si costurile.Nu sunt din Bucuresti, insa ma intereseaza foarte tare o clinica in bucuresti(privata, sau chiar vreun spital), deoarece in orasul de unde sunt eu, medicii nu-si dau deloc, dar DELOC interesul, oamenii nu sunt tratati cu respect, iar conditiile mizere ale spitalului fac din acesta o bomba infectioasa.
Va rog, care s-a mai confruntat cu asa ceva, sau care au cunostinte despre aceste lucruri sa-mi dea mai multe detalii.
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Feb 19 2008, 08:45 PM
Post #12

Musafir

Georgias, eu am avut (daca se poate spune asa) un chist seboreic pe spate. l-am operat cu laser de 2 ori insa senzatia mea e ca tot o sa mai apara si mereu stau cu teama. Eu am fost la Lasermed si m-a costat 200 sau 250 lei operatia, nu mai stiu exact, asta acum 1 an. Insa nu-ti recomand sa mergi acolo pentru ca eu nu sunt multumita deloc de serviciile lor si chiar nu vreau sa povestesc motivele pentru ca nu's placute. In orice caz, ar fi bine sa te interesezi la clinicile particulare din bucuresti pentru preturi si informatii. Din cate stiu lasermed-ul a scumpit operatia.
Nu vreau sa te sperii, insa s-ar putea sa-i reapara mamei tale chistul in acelasi loc, stiu ca astea sunt foarte pacatoase, asa ca-i bine sa ceri cat mai multe informatii medicului la care mergi.
Multa sanatate!

+Quote Post
georgias
post Feb 20 2008, 01:33 PM
Post #13

Musafir

Lxn, multumesc ca mi-ai raspuns. Mama a fost azi la un control la noi in oras(la oncologie).Doctorul de acolo initial a trimis-o la chirurgie, insa mama a refuzat datorita conditiilor spitalului(am mai povestit). Apoi, doctorul i-a dat o trimitere la institutul fundeni. Acum asteptam o programare.
Nu am vrea totusi cu laser, deoarece este posibil sa mai ramana din lipom(acum nu stiu ce este defapt, am mai zis).Problema este ca acesta este cumva situat intercostal. Am auzit de o cunostinta care a avut la fel, pe spate, situat pe coloana, si a trebuit sa-i scoata si o parte din muschi. Nu mai spun cat de speriata sunt. Nu-mi doresc decat sa iasa totul bine, si restul chiar nu mai conteaza. Sanatate!

+Quote Post
lxn
post Feb 20 2008, 08:59 PM
Post #14

Musafir

Georgias, al meu era micut, cat un bob de mazare, de asta am apelat la laser. Pana la urma sunt aproape convinsa ca nici macar nu a fost operatie cu laser ce am facut eu, pentru ca laserul l-a folosit maxim 4 secunde, cred ca numai pentru incizie. In rest, a curatat cu ustensile si a cusut locul. Apoi a mai aparut o data exact in acelasi loc si l-a scos iarasi. Daca mai apre o data, o sa schimb clinica, neaparat.
Daca al mamei tale este situat intercostal si e atat de mare, neaparat trebuie mers la spital, mai bine cu trimitere, asa cum faci tu, pentru ca nu te costa asa mult. Plus ca poate fi si ceva mai neplacut, nu numai un chist seboreic si doctorul va decide daca ia o proba sa verifice natura chistului.

Multa sanatate mamei tale si sa-mi spui cum s-a rezolvat, chiar ma intereseaza!

+Quote Post
georgias
post Feb 22 2008, 12:17 PM
Post #15

Musafir

Am reusit sa obtinem o programare pentru luni. Revin cu noutati.

+Quote Post
lxn
post Feb 22 2008, 09:18 PM
Post #16

Musafir

Va tin pumnii! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)

+Quote Post
georgias
post Feb 23 2008, 01:48 PM
Post #17

Musafir

Hello. Aveam programarea aceea luni. Aseara mama a vorbit la telefon cu o cunostinta, care i-a zis ca e posibil sa o trimita si in alta parte(ma refer la alt spital), in cazul in care nu stiu cum ar fi pozitionat lipomul. Mama saraca oricum era terminata, mai ales cu gandul la internarea in spital(noi, de fel, in familie suntem asa). Asa ca astazi si-a luat inima-n dinti si a zis sa mai mearga o data aici la noi in oras, pentru o radiografie.
A facut de 2 ori si doamna de acolo a zis ca nu pare a fi nimic care sa nu poata fi tratat aici. Si tot fiind acolo a zis sa caute si un medic chirurg(isi adusese aminte de unul foarte bun la noi in oras. acum fiind si foarte zapacite, chiar uitasem, si aveam in vizor doar partea proasta a conditiilor spitalului)
Si a fost la el, a examinat-o, plus ca mai era inca unul, cica bun, venit de la bucuresti. In momentul in care e examinat-o a zis ca este vorba despre un tesut moale(ceva de bine), si nu tare cum a zis medicul de la oncologie care a trimis-o la bucuresti. Si a zis ca totul se poate rezolva intr-o zi, numai mama sa hotarasca momentul in care ar putea fi disponibila, si bineinteles si doctorul. In momentul acesta vreau sa spun ca ne-am mai linistit, auzind si alte pareri. Voi mai reveni cu noutati. Multa sanatate!

+Quote Post
georgias
post Feb 28 2008, 08:25 PM
Post #18

Musafir

Hello. Mama mea s-a operat saptamana aceasta. Intradevar, a fost un lipom, insa mult mai mare in interior. Operatia a decurs intr-un timp mai lung, insa s-a desfasurat bine. Asa ca ea, precum si doctorul recomanda interventia chirugicala, si nici de cum laserul.
Multa sanatate tuturor!

+Quote Post
lxn
post Feb 28 2008, 09:35 PM
Post #19

Musafir

Georgias, ma bucur ca s-a rezolvat cu bine! Recuperare usoara mamei tale si multa sanatate!

+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 04:27 AM