![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eh, nici eu nu mananc paine, dar cand mi se face pofta, macar sa mananc facuta de mine
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
n-am spatiu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ca daca as avea, as sti eu cu ce sa-l umplu, nu-mi fac griji (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie mi se pare ca painea de casa e mult mai buna decat cea cumparata desi am auzit pe multi care sa zica ce sa te obosesti atata.Cand am chef fac si eu paine de casa da m-am saturat de framantat, iti spun Forte cand mi-o iau.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io n-am steamer, unde sa mai pun si hardughia aia? Dar pentru aburit am cosulete de-astea de bambus care se pun peste o oala cu apa clocotinda, efectul e acelasi.
(IMG:http://www.lust-auf-genuss.de/bilder/Equipment/bambuskorb_195_150.jpg) Si mai am o chestie din metal cu gaurele de la setul de oale care se pune tot asa pe oala cu apa care fierbe. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am luat de la un magazin asiatic, ma gandesc ca si in tara acolo o fi de gasit asa ceva. Si-s ieftine tare (nu mai stiu exact cat). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Offff si cat m-am tinut sa ajung in Paris la un magazin asiatic! Nu am reusit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
La Jamie le-am vazut prima data si m-am indragostit imediat de ele. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Nu se gasesc la noi cosulete de bambus (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sau cel putin eu n-am reusit sa gasesc
O sa-mi iau o deocamdata o chestie din aia de metal, am vazut la Ikea |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mai au si unele cucte o chestie d-aia metalica pt fiert in aburi.
Si eu m-am uitat de cosulete,da n-am gasit tot la Jamie am vazut si eu. Da ca improvizatie merge si o sita metalica cu gaurele cu un capac peste puse pe o oala cu apa care fierbe. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Trebuie sa fiu atenta la ceva cand o iau sau sunt bune toate. Cred ca o sa-mi iau una fara coacere electrica, ca daca-i ditamai masinaria cu coacere nici eu nu prea am unde s-o pun. Noi ne-am luat una moulinex pentru maxim 1 kg paine, dar numai la ea fac paine, nici nu mai cumparam! nu gasesc acum poza ei, noi am luat-o de la domo cu 250 lei, eu nu las painea sa se coaca in masina, ai pe carticica ei cat tine framantatul, cresterea, coacerea. De regula ultima ora este pentru coacere, asa ca, o scot mai devreme cu o ora, ii intrerup curentul, si pun aluatul in tava mea de cozonac, si-l dau la cuptor. Iese foarte bine/buna, crescuta, de fapt masina consuma mai mult curent la coacere, de-asta prefer s-o coc in aragaz, bine ca daca ma grabesc fac o paine rapida si gata, nici nu ma mai stresez, in 1.20 h e gata. Cel mai lung program este de 3.20h. Am framantat si aluat de cozonac la ea, super cozonac a iesit, in conditiile in care eu nu am facut niciodata. In concluzie merita luata |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:35 PM |
|