![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Forte m-am uitat de ceva masini de facut paine.
Am vazut una Moulinex era 400 ron la Metro, apoi era una la Real chinezeasca nu prea am incredere 170 ron si am mai vazut una Alpina elvetiana da nu-i chiar nus ce firma 250 ron.Mai ma uit ca inca nu m-am hotarat. Daca vezi si tu din intamplare vre-una buna si sa nu dau pe spate la pret, ca 500 ron nu stiu daca dau pe ea, m-as bucura sa-mi spui. Eu o sa mai caut, da faza ce-a mai tare la fiecare mag. unde m-am uitat numai 1 model aveau altceva nimic. Ramane sa mai testez piata si apoi imi cumpar iti spun dupa impresii da abia astept. In Bucuresti cred ca sunt mai ieftine sau cel putin asa ar fii normal, la noi mai platesc transport , inca un adaos. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/t1_imgphp.jpg) aparat racleta - in tavite se pun felii de branza numita racleta, se topesc si se pun pe cartofi. Stiu ca la noi nu gasesc branza racleta, inca nu am incercat cu alta branza sa vad cum e.
(IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/product-7927246.jpg) - aparatul de clatite |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
- Masina de piine e un no-name, aka westwood, buna investitie , poate cea mai buna ever la un pret care s-a dovedt de nimic! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
- Robotul e Philips, e bun, insa parca imi place mai mult sa tai cu cutitul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - Mixerul e alt no-name, Domotec, insa pentru cit il folosesc (sint adepta telului! si a lucrului manual) e tare bun, saracul ar putea sa mearga si la scoala, ca a facut 7 ani! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - Gratarul e unul... iaca am uitat, am scris despre el la topicul cu pricina, e number two, ca pe primul l-am spart, pe al doilea-s cu ochii ca pe butelie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, il cheama George Foreman 12044-56 . - Microundele-s LG Grill cica, dar nu recomand nimanui sa faca friptura la microunde decit daca vrea sa vada cu ochii proprii si personali cum se transforma o bucata de carne in cauciuc pur! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - Cutitul electric e de la Tefal, alta masinarie buna. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cire, cred ca la fabrica de bere (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) sau poti incerca la plafar (desi eu nu am vazut decat pilule, am luat si eu Diomvita), poate stii tu vreun plafar mai "smecher". Sau vreun berar. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Cea din comert e buna pentru aluatul de paine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca ar fi fost bine sa aplici si un scrub inainte de masca. City, de unde atata spor? Mai bine mi-as angaja o menajera, ca eu sunt praf la asta! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da de asta ma temeam si eu, mai ales ca sunt maniac privacy. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Dar sincer mi-ar fi rusine sa chem, ca totusi stau singura si nu intr-un castel, total dimpotriva, si tot nu ma descurc singura, sunt antitalent. Apropo, sa va cer sfatul ca eu sunt nepriceputa, as I said. Nu prea am timp sa mananc dimineata inainte de lucru si ma gandeam sa imi fac macar un suc de fructe, shake, smoothie ceva. Ce ar trebui sa imi iau, storcator de fructe sau blender, sau ce? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sa isi pastreze vitaminele si nutrientii pentru inceputul meu de zi. Ce marca e mai sigur? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Cindy, am uitat de scrub, am bagat si de'ala. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu cred ca blender e mai bun. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) City, am ten gras cu probleme. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Blender. Pui fructele cu tot cu coaja si le paseaza. Asa ai si vitamine.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu cred ca orice lasat pe a doua zi isi pierde din nutrienti. Iar daca dimineata ai timp de stors fructe, de ce nu ai putea sa-ti pui intr-un castron niste cereale cu lapte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce-ti recomand, pentru a nu te imprastia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , incearca sa-ti limitezi zona in care te exprimi, iar dupa ce termini sa strangi, imediat, pentru ca apoi, nu mai ai chef. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dar de care blender sa imi cumpar? Mersi de sfaturi!
Citeam acum cate ceva despre Braun Multiquick...sounds interesting. This post has been edited by Cindy: Aug 25 2010, 05:50 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Habar n-am. Eu am Philips parca... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:40 PM |
|