![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Da, am auzit de metoda asta de a slabi, dar e aiurea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Faci foamea rau, cred.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asa am blender si storcator , deci io zic asa . blenderul e ceva care nu trebe sa lipseasca din bucatarie , o data la 2 zile tot folosesc blenderul , si nu pt piure sau "faramitat ceva" si pt sosuri , pt mousee, pt fructe cu iaurt, chiar amestecat compozitie de waffels , clatite, alte feluri de prajituri, pe cand storcatorul e oarecum un moft , sa ii zicem asa, dar nu se compara sucul facut acasa la storcator cu cel din comert , pt asta din comert ii trebe ceva chimicale sa poata tina " fresh" fructul pt cateva zile cel putin... pe cand sucul care il faci acasa trebe sa il bei cand e gata , altfel se oxideaza ... Zeama aia de care pomeniti , aia e cea care contine vitaminele , mineralele , ce ai nevoie de la un fruct sau leguma! Bai m-ai convins (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tu de care ai? Jo, eu am cumparat mancare de bebe la borcanas, era un piure de fructe, ca sa gust (nu am copii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Si sincer nu mi-a placut. Ciresica, si eu am mancat piure de fructe pentru bebe la borcanas, tot asa pentru ca eram curioasa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si da, intr-adevar, nu mi-a placut, cred ca avea o tona de zahar in el (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Nici macar nu am reusit sa termin borcanasul. Cred ca bebelusii aia daca ar putea sa vorbeasca... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Va dati seama ce mame nebune alea care le cumpara asa ceva? Si lenese. Ce e sa arunci niste fructe in blender?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu am blender manual, pe care il tii in mana, si cu care poti pasa, mai este cel cu vas care nu e foarte mare al meu, in care toc vinetele, pentru a nu le toace cu tocatorul de vinete, reduc si timp si zgomot, cu toate ca si blenderul face zgomot. Arata ca asta(asemanator dar nu identic):
(IMG:http://img.alibaba.com/photo/11611456/BAPI_750_Plus_Inox_Electric_Hand_Blender.jpg) Vas pentru lichide, cocktail-uri, piure de fructe, nu am. Si cremele le fac ori cu mixerul, ori cu mana. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu mai am unul micut de la Singer dar nu e minunat. Phillipsul a fost the best.
Propun sa discutam asta cu blenderele si storcatoare la un topic separat. In caz ca nu e unul deja fac eu unul si pun link. Daca e tot pun link si transfer conversatiile. Be right back! Asa, eu am un Philips si un Singer. Am avut un Philips de fapt ca acum 2 zile a crapat. A pus sister mult prea mult in canuta aia mica si s-a blocat. Asta e. Singerul nu e bun, nu paseaza bine ci mai mult le marunteste. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Eu am unu' mare da' bun la toate (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/moulinex-odacio-dfc-741.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Din asta vreau si eu. Tare bun e la casa omului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
pe bune ca face de toate asta a tau Corina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) f practic (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
io am blender de la braun arata exact ca asta (IMG:http://www.aroraelectric.ca/catalog/images/MX%202050.jpg) si storcatorul de la philips , exact ca asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://www.juicerreviews.org.uk/wp-content/uploads/2010/06/Philips-HR1861-Whole-Fruit-Juicer.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar scrieti si scurte descrieri, ca eu nu inteleg mare lucru dintr-o simpla poza. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De-abia vad brandul. Si eventual cat a costat.
Sa fie de folos si altor useri in viitor, in plus. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) p.s.: mai ales cel al Corinei mi se pare sf, m-a cam pierdut in derizoriu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by Cindy: Aug 26 2010, 05:25 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:03 PM |
|