IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Aparate de bucatarie
Ciresica
post Aug 26 2010, 09:13 AM
Post #71

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Da, am auzit de metoda asta de a slabi, dar e aiurea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Faci foamea rau, cred.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 26 2010, 11:04 AM
Post #72

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Jo-Anna @ Aug 26 2010, 12:52 AM) *
Asa am blender si storcator , deci io zic asa . blenderul e ceva care nu trebe sa lipseasca din bucatarie , o data la 2 zile tot folosesc blenderul , si nu pt piure sau "faramitat ceva" si pt sosuri , pt mousee, pt fructe cu iaurt, chiar amestecat compozitie de waffels , clatite, alte feluri de prajituri, pe cand storcatorul e oarecum un moft , sa ii zicem asa, dar nu se compara sucul facut acasa la storcator cu cel din comert , pt asta din comert ii trebe ceva chimicale sa poata tina " fresh" fructul pt cateva zile cel putin... pe cand sucul care il faci acasa trebe sa il bei cand e gata , altfel se oxideaza ... Zeama aia de care pomeniti , aia e cea care contine vitaminele , mineralele , ce ai nevoie de la un fruct sau leguma!

Bai m-ai convins (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tu de care ai?

QUOTE(ciresica_dulce @ Aug 26 2010, 09:56 AM) *
Jo, eu am cumparat mancare de bebe la borcanas, era un piure de fructe, ca sa gust (nu am copii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Si sincer nu mi-a placut.

Ciresica, si eu am mancat piure de fructe pentru bebe la borcanas, tot asa pentru ca eram curioasa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si da, intr-adevar, nu mi-a placut, cred ca avea o tona de zahar in el (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Aug 26 2010, 11:46 AM
Post #73

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Nici macar nu am reusit sa termin borcanasul. Cred ca bebelusii aia daca ar putea sa vorbeasca... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 26 2010, 11:50 AM
Post #74

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Va dati seama ce mame nebune alea care le cumpara asa ceva? Si lenese. Ce e sa arunci niste fructe in blender?

+Quote Post
citystella
post Aug 26 2010, 12:05 PM
Post #75

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Eu am blender manual, pe care il tii in mana, si cu care poti pasa, mai este cel cu vas care nu e foarte mare al meu, in care toc vinetele, pentru a nu le toace cu tocatorul de vinete, reduc si timp si zgomot, cu toate ca si blenderul face zgomot. Arata ca asta(asemanator dar nu identic):
(IMG:http://img.alibaba.com/photo/11611456/BAPI_750_Plus_Inox_Electric_Hand_Blender.jpg)

Vas pentru lichide, cocktail-uri, piure de fructe, nu am. Si cremele le fac ori cu mixerul, ori cu mana.

+Quote Post
Bia
post Aug 26 2010, 12:21 PM
Post #76

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu mai am unul micut de la Singer dar nu e minunat. Phillipsul a fost the best.

Propun sa discutam asta cu blenderele si storcatoare la un topic separat. In caz ca nu e unul deja fac eu unul si pun link. Daca e tot pun link si transfer conversatiile.
Be right back!

Asa, eu am un Philips si un Singer. Am avut un Philips de fapt ca acum 2 zile a crapat. A pus sister mult prea mult in canuta aia mica si s-a blocat. Asta e. Singerul nu e bun, nu paseaza bine ci mai mult le marunteste.

+Quote Post
Corina
post Aug 26 2010, 02:01 PM
Post #77

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Eu am unu' mare da' bun la toate (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/moulinex-odacio-dfc-741.jpg)

+Quote Post
citystella
post Aug 26 2010, 03:10 PM
Post #78

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Din asta vreau si eu. Tare bun e la casa omului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Aug 26 2010, 04:08 PM
Post #79

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

pe bune ca face de toate asta a tau Corina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) f practic (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

io am blender de la braun arata exact ca asta

(IMG:http://www.aroraelectric.ca/catalog/images/MX%202050.jpg)

si storcatorul de la philips , exact ca asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://www.juicerreviews.org.uk/wp-content/uploads/2010/06/Philips-HR1861-Whole-Fruit-Juicer.jpg)

+Quote Post
Cindy
post Aug 26 2010, 05:23 PM
Post #80

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Dar scrieti si scurte descrieri, ca eu nu inteleg mare lucru dintr-o simpla poza. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De-abia vad brandul. Si eventual cat a costat.
Sa fie de folos si altor useri in viitor, in plus. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

p.s.: mai ales cel al Corinei mi se pare sf, m-a cam pierdut in derizoriu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by Cindy: Aug 26 2010, 05:25 PM

+Quote Post

9 Pages V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:03 PM