IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Singuratate in doi, Pescarush
Diana.
post Jan 23 2008, 10:39 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

“DA”-ul rasunator rostit de cei doi s-a auzit in biserica. DA – impreuna la bine si la rau.
Oare exista fericire mai mare ca aceasta? – se intreaba amandoi.
Suntem suflete pereche, doua jumatati ale aceluiasi intreg. Cu siguranta, noi nu vom fi unul dintre acele cupluri blazate, despre care am auzit sau pe care le-am cunoscut chiar personal. Nu, noi nu vom lasa dragostea noastra sa moara, asa cum au facut-o ceilalti! Noua nu ni se poate intampla! Iubirea noastra este speciala, ceilalti nu au impartasit aceleasi sentimente ca si noi.
Anii au trecut, avem copii, au crescut… unde a zburat timpul? Imi amintesc ziua in care... Citeste Singuratate in doi
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Singuratate in doi   Jan 23 2008, 10:39 AM
aaa2002   trist dar adevarat...mi-a placut cum ai scris...   Jan 23 2008, 06:53 PM
sweet_girl   Ai scris frumos..m-ai emotionat, mai ales spre fin...   Jan 24 2008, 08:23 AM
pescarush   multumesc fetelor. :thanks: exact la lucrul asta...   Jan 24 2008, 02:15 PM
Maàt   ... daca va spun ca atunci cind am ales poza nu m-...   Jan 24 2008, 07:09 PM
sweet_girl  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 01:00 PM