![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, sa stii ca Minulescu e poetul meu preferat si citesc cu mare drag ale sale poezii.
Imi place sa cred ca mentinerea unei relatii pline de sentimente frumoase intre cei doi parteneri e o provocare pentru fiecare. E un pariu pe care vom sti daca l-am castigat ori ba, abia la varste inainte. Chiar m-a pus un pic pe ganduri articolul tau si i-am povestit si sotului de el. This post has been edited by roxanica10: Jan 24 2008, 10:52 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti dau dreptate, walpu. Este greu sa rezisatm tentatiilor, este scris in codul nostru genetic sa dam curs pasiunilor efemere.
Roxy, Minulescu este "dragostea mea dintai". M-a cucerit inca din liceu. Ma bucur ca v-a placut, si chiar ma simt onorata sa luati randurile acestea ca pe un avertisment. Este intr-adevar o provocare sa mentii o relatie de-a lungul anilor (si nu ma refer neaparat la cuplu, ci chiar si la o relatie de prietenie), cred ca e nevoie de tarie de caracter si intelegere. Este foarte usor sa se piarda legatura aceea speciala dintre doi oameni in timp, si pericolul cel mare este ca nu ne dam seama decat dupa ani de zile. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
"Singuratate in doi" e un titlu potrivit pentru multe relatii,din pacate.Cred ca nu puteai alege un titlu mai potrivit (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:47 AM |
|