![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Deja simt ca imi scade glicemia.E chiar asa rau?
(IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce anume?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Lipsa de imaginatie,greseli gramaticale....(vreau sa imi cer scuze pentru aseara.M-am simtit incoltita cand mi s-a spus ca am MULTE greseli in text si eu am reactinat ca o albina veninoasa cu"si acolo sunt greseli".Imi cer sincer scuze!),lipsa de originalitate.
Eu am fost super incantata de realizarea mea.Sa mi se publice cateva texte,pentru mine a insemnat enorm.Mandra e putin spus cum m_am simtit.Ma simteam CINEVA,cineva IMPORTANT.Nu m-am gandit insa ca nu e bine! Si acum imi ard obrajii!!De rusine,de ciuda,de nervi... Nu ma supar,accept criticile.Stiu ca EU am gresit.imi pare rau! Ideea de plagiat insa..... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai mai teo, fiecare facem greseli, mai ales de typing. asta nu e un motiv sa nu te simti mandra, chiar ai talent si ar fi pacat sa te descurajezi si sa nu mai scrii din cauza asta. data viitoare, cand mai scrii, petrece eventual ceva mai mult timp sa recitesti ca sa poti corecta greselile.
eu desi trec peste text de 2-3 ori dupa ce scriu, tot mai gasesc greseli. mie maat nici nu mi-a spus cate o fi gasit in text, dar nu stii ca si la ziare au corectori? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, fii atenta: ai observat in mod sigur pina acum ca cei care nu scriu corect sint trasi de mineca. Pina acum nimeni nu ti-o spus nimic; si chiar si acum, tot ce s-a spus s-a spus cu delicatete. Si sa stii ca fetele noastre nu prea sint delicate cind e vorba de scris corect...
Nu e vorba de articole, lasa-o-n pisici. Ti-am trimis un pm. Fa un efort sa intelegi ce ti-am scris acolo. AI TALENT DE POVESTITOR si nimeni nu ti-a spus ca ai copiat pe cineva, terminati cu prostiile. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) later edit: Nu ai inteles nimic! Nici macar nu ai citit ce ti-am scris in pm... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi pare rau. Povestile tale sint foarte frumoase. Singura ta problema consta in greselile pe care le faci. Daca nu vrei sa inveti - noua nu mi-i rusine sa invatam, rusine ne e sa persistam in greseala- chiar nu stiu ce sa mai zic... later edit: o sa scriu aici ce ti-am scris si in pm, Teo. Si eu fac greseli; de typing, nu de gramatica; si hai sa iti mai zic ceva: am scris si eu de vreo trei ori cuvinte in mod gresit (ortografiere gresita) si m-a tras de mineca angeldust o data, o data forte si o data meg; asta nu m-a facut sa inchid forumul si sa renunt el, nici sa le port pica fetelor... Rusine? Ce e aia rusine? Pfuuiii, esti o femeie puternica si cu capul pe umeri. Noi te asteptam cu povesti, pentru ca scrii foarte frumos! Lasa prostiile! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:08 AM |
|