IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Costuri tomografie si electrocardiograma
Diana.
post Jan 30 2008, 07:53 PM
Post #21

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bre, n-aveti ce face cu banii; iaca bag si io capu in scanneru meu; rezultate: is dusa, fumez prea mult, nu beau destul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 30 2008, 09:24 PM
Post #22

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Jan 25 2008, 02:38 PM) *
Hai mai ca nu e chiar asa..si eu am niste prietene care au fost cred ca la ceva de genul, dar nu in Buc. Si le-a spus lucruri perfect adevarate, de au ramas chiar socate, plus unele lucruri de care nu stiau-de exemplu niste alergii la anumite alimente etc. Avea un aparat, nu stiu de care. Si tot asa, le-a recomandat niste pastile, vitamine etc dar.. nu le-au cumparat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu as fi curioasa sa ma duc - macar atat din curiozitate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sweet, sa stii ca si eu cred in chestiile astea. Si mai ales daca te lasi 'vazuta' tipa poate interpreta f corect starea sanatatii tale. Aici nu-i vorba de nici un aparat. Pur si simplu vede-n campul energetic. Are o groaza de pacienti care vin la ea. Prostia mea a fost cam luat medicamentele. Pentru un diagnostic e ok.
Am fost si eu la chestia aia cu aparatu' de care zici tu. Dar aparatul ala te iradiaza; in State deja e interzis. Sa stii ca majoritatea chestiilor au fost asemanatoare cu cele spuse de tipa asta.
Important e sa nu te lasi influentata de tot ceea ce ti se spune. Ca ei atrag atentia asupra unor aspecte ale sanatatii tale si o sa sfarsesti prin a crede ca esti bolnava. N-ai cum sa fii sanatos tun, pe undeva tot trebuie sa scartaie ceva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

This post has been edited by roxanica10: Jan 30 2008, 09:25 PM

+Quote Post
Raluqtza
post Oct 24 2011, 10:00 AM
Post #23

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,717

Buna ziua! Vroiam sa va intreb daca stiti cumva unde este vreo policlinica unde nu se plateste tomograful... sau makar unde se da reducere avand in vedere ca persoana cu care ma duc e pensionara... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu stiu... Am cautat multe dar... la toate spitalele unde m-am interesat nu sunt fonduri... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Multumesc!

+Quote Post
Diana.
post Oct 24 2011, 10:38 AM
Post #24

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Raluqtza, peste tot e la fel, iubita.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Katyella
post Oct 26 2011, 11:08 AM
Post #25

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 9,861

QUOTE(Raluqtza @ Oct 24 2011, 10:00 AM) *
Buna ziua! Vroiam sa va intreb daca stiti cumva unde este vreo policlinica unde nu se plateste tomograful... sau makar unde se da reducere avand in vedere ca persoana cu care ma duc e pensionara... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu stiu... Am cautat multe dar... la toate spitalele unde m-am interesat nu sunt fonduri... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Multumesc!

Raluca
Interneaz-o. Daca medicul o interneaza pentru investigatii cateva zile, tomograful se face gratuit (evident, daca ei considera ca este necesar). Chiar si RMNul se face gratis in cazul in care este necesar - totusi perioada de asteptare e destul de lunga pt RMN
Cam 1 luna

Daca e urgenta, nimeni nu ti-l face gratis, decat daca ai vreo ruda la spitalul respectiv

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:08 AM