IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Demachiant
divi2007
post Sep 8 2007, 09:58 AM
Post #121

Musafir

eu am constatat ca de la elmiplant mi se duce pielea pe fata nu in toate zonele de pe obraji mai mult (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

o sa incerc si eu sensibio

Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Sep 11 2007, 10:56 AM
Post #122

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

sensibio as fi vrut si eu sa imi iau ieri, insa nu aveau acolo unde am fost. in schimb, mi-au recomandat Galenic, care era ca o apa demachianta. a avut cineva? stiti cum e? mi s-a spus ca ar fi gama superioara. eu am cerut ceva pentru ochi, in special pentru indepartarea dermatografului si au spus ca Galenicul asta ar fi bun. nu l-am luat pentru ca n-am mai auzit de el. am decis sa cercetez putin inainte.
deci.. are cineva idee? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (era in jur de 40 ron, daca are vreo relevanta)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 11 2007, 02:39 PM
Post #123

Musafir

Megule, Galenic sunt produse bune in general, depinde totusi de organism si daca ti-e potrivit produsul. Nu stiu exact ce cauti tu la demachiantul ala. Ca ti-e recomandat de farmaciste, asta cateodata tine si de strategie de marketing si nu neaparat ca ti se potriveste. Vezi pareri pe beaute-test si pe makeupalley, poate te lamuresti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La marque Klorane appartient aux laboratoires Pierre Fabre, grand groupe qui produit des médicaments et des cosmétiques et possède aussi Galénic, Avène, Ducray

Pierre Fabre

+Quote Post
Meg
post Sep 11 2007, 03:27 PM
Post #124

Membru de Onoare

Walpu, eu caut un demachiant care sa imi inlature dermatograful si rimelul. am de la elmiplant, dar trebuie sa insist si uneori mi se inrosesc ochii si nici nu se curata calumea (inca mai ramane negru la baza sau pe gene). plus ca mai folosesc dupa uscare si servetele demachiante. parca asa se mai curata. dar asta nu fac intotdeauna..
si din cauza asta am impresia ca nu ma demachiez bine.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 11 2007, 03:41 PM
Post #125

Musafir

Eu am aceeasi problema si am folosit multe demachiante complete sau specifice de ochi, dar nu ma pot pronunta ca asta e cel mai bun. Sensibio de la bioderma curata foarte bine insa nu inainte de a ma demachia cu ceva apa in ulei sau demachiat crema, cu el facand doar finalul. Elmiplant imi placea odata, dar cel clasic sau cel special pt ochi retras de pe piata. Mi-era ok parca si cu l'orealul normal de fata, ca era fresh. Am mai avut Vichy pentru ochi sensibili, acum am YR apa in ulei cu albastrele, apreciat el asa, dar nu ma multumeste pe deplin. Nici eu nu stiu ce sa-mi mai iau, oricum ceva crema pt ca apoi sa retusez cu sensibio. Si eu ma machiez zilnic si demachierea ocupa un loc esential. Uneori imbib bine discheta in sensibio si apoi aplic celalalt demachiant fiindca Sesb. nefiind cremos sau uleios tind sa frec prea mult.

+Quote Post
Cindy
post Sep 11 2007, 04:33 PM
Post #126

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu folosesc Nivea pt ochi de ceva timp, mi se pare ca isi face treaba bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar pt restul fetei gelul spumant Galenic. Mie nu prea imi plac solutiile apoase, cum spunea si Wal, tind sa frec prea mult si la sfarsit tot nu mi se pare ca m-am demachiat bine. Si eu foloseam intr-un timp Sensibio dupa ce ma demachiam ca sa fiu sigura ca nu mi-a scapat ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar acum nu mai am nevoie.
Mi-a mai placut si Uriage, tot cel cremos.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 11 2007, 04:45 PM
Post #127

Musafir

Care uriage, roselaine ala roz sau celalalt alb cu albastru? Eu ma gandeam sa-mi iau un Roselaine numai pt ochi.

+Quote Post
Cindy
post Sep 11 2007, 05:16 PM
Post #128

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu l-am avut pe cel albastru, pt ten sensibil. Initial tot Roseliane voiam sa imi cumpar, dar spuneau vanzatoarele ca este pt cuperoza.

+Quote Post
Meg
post Sep 11 2007, 05:42 PM
Post #129

Membru de Onoare

walpu, zi-mi si mie atunci te rog despre ce apa in ulei vorbesti. sau despre ce demachiant crema. ar fi bine sa folosesc in continuare elmiplantul si la final la final sa dau cu sensibio? sensibio h2o de la bioderma? este de mai multe feluri? mi se ia, nici nu ma mai machiez de o perioada din cauza asta.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 11 2007, 05:51 PM
Post #130

Musafir

Da e pentru ten sensibil cuperozic, dar eu numai pe la ochi vreau sa ma dau.
Megule, daca-ti iei sensibio h2o de la bioderma si te dai cu el dupa ce folosesti elmiplantul sau altceva e f bun. Inmoi bine o discheta demachianta, iti bagi genele indoind-o si se curata bine de tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

23 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 07:06 PM