![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
multumesc, chiar asa o sa fac. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu in ultimul timp m-am demachiat dupa cum urmeaza:
pe o discheta am pus un pic de apa minerala, apoi ulei de masline amestecat cu ulei de migdale si vitamina e. Am tenul uscat si imi face tare bine uleiul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, tu vrei dintr-un motiv anume Roseliane sau asa ti-a picat acum? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lotte, tin minte ca si Bubulina spunea ca uleiul de migdale si masline sunt foarte bune pt demachiere. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Btw, de ce nu mai intra Bubu? |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu pana la urma mi am luat gerovital si mi se pare de 100 de ori mai bun ca elmiplantul
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, mi s-apus pata mai demult, fiindca daca-i pentru tenul sensibil tre' sa fie foarte neagresiv si cum toata ziua sunt in farmacie la explorat asta sta asa roz-milky printre toate albastrelile de creme si imi da senzatia de fin. Am innebunit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Divi, care de la gerovital; eu am avut in urma cu cativa ani buni ceva cu aloe vera si pisca ochi, fata tot ce prindea.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum banuiesc ca sunt ceva mai bune, am vazut progrese mari si la creme, si nu doar la calitate ca si pretul le-a cam crescut vertiginos. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
al meu de la gerovital e cu cu extract vegetal hidratant , vit A si fitoceramine , pe mine nu ma pisca deloc iar la pret nu mi s a parut scump am dat 10 ron
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e scump al tau, cremele depasesc 25 ron dupa ce le-au schimbat ambalajul si mai stiu eu ce. Din ce gama gerovital e? (gerovital plant sau?)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
da e gerovital plant, cremele intr adevar le au scumpit dupa ce le au schimbat ambalajul
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 27-June 07 Member No.: 1,865 ![]() |
Doua demachiante imi plac foarte mult: cel de la Asla Vital si de la Nivea Q10.
This post has been edited by Ines: Sep 13 2007, 04:17 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eh, mi s-apus pata mai demult, fiindca daca-i pentru tenul sensibil tre' sa fie foarte neagresiv si cum toata ziua sunt in farmacie la explorat asta sta asa roz-milky printre toate albastrelile de creme si imi da senzatia de fin. Am innebunit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu la fel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar eu am renuntat in ultimul moment, m-a luat cuperoza prin surprindere. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:03 PM |
|