IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Demachiant
Meg
post Oct 2 2007, 07:51 PM
Post #151

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

walpu, mi-au placut foarte multe lucruri. multe la care nu ma asteptam au fost minunate. insa cele principale, la care ma asteptam sa fie grandioase, waw, uite ca nu s-au dovedit sa fie chiar asa.
ce ai vrea, sa pup in dos fiecare lucru pe care il vad si place altcuiva? asta e parerea mea, ce sa fac.
ti-am multumit pentru indicatii, dar daca nu imi prieste, ce sa ii fac? nu inteleg de ce trebuie sa o iei personal. si am scris in multe locuri ca mi-a placut parisul, na.
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Oct 3 2007, 06:08 PM
Post #152

Musafir

girlz, usurel cu lupta intre pisici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andria
post Oct 4 2007, 02:11 PM
Post #153

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta)
Member No.: 2,352

eu folosesc perfect wear de la Avon - este foarte bun... inainte foloseam crema

+Quote Post
boema
post Oct 6 2007, 04:15 PM
Post #154

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,336

QUOTE(walpurgik @ Oct 1 2007, 11:50 PM) *
Am scris si eu de el. De ce-i zici porcarioara? Albastrelele fac foarte bine la ochi si formula in ulei face ca sa se inmoaie machiajul mai bine. Eu insa fara sensibio la YR asta nu ma descurc. Inca speculez totusi dupa un demachiant-crema pentru ochi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ii spun porcarioara pt ca am descoperit de curand un forum frantuzesc unde spuneau tot felul de lucruri nasoale despre yves rocher. si pt ca stiu ca nu e o firma cu produse-minune.

dar daca si tie iti prieste, that makes two of us (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 19 2007, 08:34 PM
Post #155

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si mie imi plac tot demachiantele crema. Meg, incearca sa dai si cu putina apa calduta in timp ce folosesti demachiantul, se mai inmoaie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine cel putin functioneaza si folosesc de ceva timp un banal Nivea pt ochi.

+Quote Post
Meg
post Oct 20 2007, 11:08 AM
Post #156

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Merci, Sweet, o sa incerc si asta. numai ca acum am gasit CUM: combin elmi cu h20 si nu mai am probleme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
boema
post Oct 21 2007, 02:34 PM
Post #157

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,336

kalua,

cum folosesti uleiul de jojoba pt demachiere? il pui pe discheta demachianta si il folosesti ca pe un demachiant normal? nu sunt sigura ca am inteles procedura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

voi folositi uleiul de migdale dulci pt demachiere? ma tot incurc in uleiurile astea si nu stiu ce pot face cu ele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 9 2007, 12:45 AM
Post #158

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pai din cate spuneau fetele, uleiul de migdale dulci se foloseste dupa demachiere si are actiune antirid, mentinand pielea elastica, hidrateaza pielea..Personal nu am folosit, deci nu pot spune mai multe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 9 2007, 01:06 AM
Post #159

Musafir

QUOTE(boema @ Oct 21 2007, 01:34 PM) *
kalua,

cum folosesti uleiul de jojoba pt demachiere? il pui pe discheta demachianta si il folosesti ca pe un demachiant normal? nu sunt sigura ca am inteles procedura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Exact asa, Boema. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
divi2007
post Nov 11 2007, 09:02 PM
Post #160

Musafir

mi am luat un demachiant de la Roc, oare daca dupa ce ma demachiez pt cateva secunde simt ca ma pisca ce inseamna ca nu e bun? culmea pe el scrie de inalta toleranta si calmant (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

ati patit asa ceva cu vreun demachiant? parca nu l as arunca ca am dat pe el 50 ron (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by divi2007: Nov 11 2007, 09:03 PM

+Quote Post

23 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 04:57 AM