![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri mi am luat demachiant elmiplant acela pus de ala80
Va spun ca nici nu mai stiam ce inseamna sa nu te mai usture ochii, e cremos, mirose soft, demachiaza bine, i am happy (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ma bucur divi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca nu l-ai cumparat si pe ala de care iti spusesem eu si nu ti-a placut...nu de alta da' e destul de scumput (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur divi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca nu l-ai cumparat si pe ala de care iti spusesem eu si nu ti-a placut...nu de alta da' e destul de scumput (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Care e ala ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bun, inseamna ca n-ai dat banii pe el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am vorbit la topicul de rimel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata am vazut e vb de vichy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie nu imi priesc produsele astea de aceea nu am incercat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nici mie insa ala e singurul produs incercat (la recomandarea unei elady (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) de la firma asta pe care l-am recumparat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am fost si eu dupa yr, cel cu albastrele, dar nu e la reducere dupa cum zicea walpu.
cica fiecare magazin isi reduce .ce si cand vrea.. si musai nu era sa imi iau, asa ca am zis pas de data asta:) walpu, norocoaso, numai in tm o fi asa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Meg, imi poti da si mie adresa lor?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pai ce adresa (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
in unirea! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ups! Nu stiu de ce aveam impresia ca au magazin separat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mia culpa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:20 AM |
|