![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
au stand, la fel ca avonul..
numai ca avoanele ne-au impanzit; astia sunt mai greu la vedere. vezi pe aripa splai. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
uleiul cu albastrele recomandat de walpu mi se pare super super.
l-am cumparat acum vreo doo saptamani. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mi-am luat si eu YR..era la reducere si la noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E bunut.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 3-April 08 Member No.: 3,617 ![]() |
Buna fetelor,
Sunt noua pe forum, m-am inscris pentru ca in sfarsit am gasit un forum constructiv, util si destul de activ. Acum, referitor la demachiant, cel mai bun demachiant pe care l-am avut vreodata, si am testat cu gramada, se cheama unique cream makeup remover - Sephora. La cei 100 ml si la pretul de 12 lei era demachiantul perfect. Sub forma de crema, fara sa ma mai chinui cu un altul pentru ochi, imi lasa o piele incredibil de fina. Vorbesc la imperfect pentu ca nu mai exista...Acum trebuie sa ma multumesc cu un altul bun care se cheama fluid makeup remover - Sephora. Are 200 ml si costa 16 lei ultima data cand l-am luat. Au 3 variante pentru acest demachiant, unul cu rosu pentru tenul uscat, avand tenul mixt, l-am folosit in iarna dar era mult prea gras, apoi am mers pe cel pentru tenul meu cu verde. Dupa prima folosire am plans jumatate de ora pentru ca ma usturau ochii ingrozitor de tare desi vanzatoarea mi-l recomandase cu caldura pentru curatatul ochilor si acum il folosesc pe cel cu albastru pentru ten normal, dar care este foarte bun. Apropo, cel pentru ten mixt este lichid, nu ma impac deloc cu ideea ca un lichid imi curata tenul in profunzime... Nu am incercat niciodata nici un demachiant de la case celebre, recunosc, mi se pare o risipa. Cat despre cele autohtone, am folosit si eu cu placere Elmiplant (desi ma cam usturau ochii) si Gerocossen care este foarte bun. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Carrie!
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Carrie
Gerocosen nu am folosit, poate o sa il incerc. Folosesc de multi ani Elmiplant, care tot scoate produse noi pentru fiecare tip de ten in parte. Eu folosesc unul pt ten mixt cu miere si mugur de plop si sunt mai mult decat multumita. Gerocossenul asta e pt orice tip de ten sau ...? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 3-April 08 Member No.: 3,617 ![]() |
Multumesc, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Da, Berbecutza, din cate imi aduc eu aminte, exista pentru ten uscat cu miere si ulei de masline si mai au 3 in 1 pentru ten normal si mixt cu miere si aloe vera. Insa, cautand produsele pe site-ul lor am vazut alte flacoane, deloc ceea ce stiam eu. Acestea despre care am scris au etichete cu verde. Asa arata: (IMG:http://www.farmaline.ro/prod_images/Gerocossen/200/Lapte-demachiant-Gerocossen-pentru-ten-uscat.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
O sa radeti,dar am o colega de 30 ani care arata de 20,nu are nici un rid...si am intrebat`o ce demachiant/crema foloseste...mi-a zis ca Doina... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) zis si facut,mi-am luat si eu... nu mi se pare extraordinar... a avut un pret mult prea mic ca sa ofere calitate... raman la Bioderma Sensi bio
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eee, poate asa are ea tenul de bebe, de la mama natura. Asa sunt unele, norocoase!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragelor, uitati-va la ingrediente cand cumparati produsele. Cele de la Elmiplant sunt pline de parabeni!
O sa ma uit si eu la Doina, sa vad ce ingrediente are (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si sunt de acord cu HappyCat, ca sunt persoane care au un ten frumos de la natura. Sper ca si eu sunt o norocoasa din-asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:23 AM |
|