![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE :offtopic: oarecum: am gasit tot "la negru" rujuri Dior la 150 000 lei, asta ce mai e? Rimelul ca rimelul...dar in astea ce pun? margarina???????????ca unt nu prea cred k e prea scump....dau si io cu presupusu'...da putem lua unul si sa-l dam la un laborator la analiza, daca kiar ne roade curiozitatea :P |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:offtopic:
eu nu prea am incredere in astea 'la negru' ca pot fi si contrafacute. de unde stiu eu ca ala chiar l-a furat (cum se lauda) si ca nu e cumparat cu 20 de mii si vandut cu 150? (a se vedea cazul rimelului Double extension - am vazut in 'magazine' produsul) si decat sa imi iasa nush ce balauri pe fatza.. :) -> dau un ban da' sunt sigura.. :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Elle, jur cu mana nu pe inima, dar pe flaconul cu demachiant... :P
Poti sa incerci Bioten la 60 lei cat costa nu pierzi mare lucru daca nu iti prieste... Deci, am avut Elmiplant, nu prea mi-a placut ca eu dupa demachiere ma spal cu apa pe fata si ramanea cumva lipicios, dupa aceea mi-am luat Plantaktiv cu ulei de catina, fain, ieftin 50 lei, daaaar...nu demachia foarte bine si, vai de ochii mei...aia usturime, deci stiu ca am patit si de la demachiant. Nu vreau ruj, ca de banii aia mai bine imi iau ceva de la Plafar :), doar v-am zis si voua, mie mi-a picat fata cand am auzit... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Elle tzuca adu la moa demachiantul daca mai ajungi in Timi.:) Ti-l cumpar eu ca si asa e pe terminate al meu.Tzuc la tine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Elle tzuca adu la moa demachiantul daca mai ajungi in Timi.:) Ti-l cumpar eu ca si asa e pe terminate al meu.Tzuc la tine. las-o moarta cu cumparatu' trimite-mi pe privat dresa si ti-l trimit pe d'a moak...ce Dumnezeu, crezi ca-mi ridic vila din banii dupa elmi? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:offtopic:
Da mah ridici vila si io o proiectez...ce palaria mea nici atat nu pricepi?:) |
|
|
![]()
|
|
QUOTE :offtopic: Da mah ridici vila si io o proiectez...ce palaria meanici atat nu pricepi?:) s-a facut :P |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Deci, am cumparat demachiantul de la elmiplant, ala pentru ochi si buze. Diseara il incerc. Am dat 125000 pe el, ia ziceti, cat a fost de mare tzeapa? Cat costa intr-un magazin "normal"? >:(
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
didilica, eu il iau din carrefour si cora cu 100.000. dar l-am vazut si la 135.000 in gima, asa ca...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
ce are diferit cel pt ochi de demachiantul normal elmiplant? e mai soft sau cum?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:46 PM |
|