IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Demachiant
Ariana
post Jan 13 2006, 11:27 PM
Post #51

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Da, e mai soft.Eu nu imi pot demachia ochii decat cu produse din acestea special pt ca ma ustura.Sunt f incantata de chestiuta asta de la Elmiplant elle insa de exemplu a avut reactii adeverse...s epare ca din cauza rimelului.
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Jan 14 2006, 03:38 PM
Post #52

Incurabil

Member No.: 107

Deci, am cumparat demachiantul de la elmiplant, ala pentru ochi si buze. Diseara il incerc. Am dat 125000 pe el, ia ziceti, cat a fost de mare tzeapa? Cat costa intr-un magazin "normal"?  >:(

119.000 la sensiblu....so, 6.000 tzeapa...se pune??????

+Quote Post
elle_ni
post Jan 14 2006, 03:39 PM
Post #53

Incurabil

Da, e mai soft.Eu nu imi pot demachia ochii decat cu produse din acestea special pt ca ma ustura.Sunt f incantata de chestiuta asta de la Elmiplant elle insa de exemplu a avut reactii adeverse...s epare ca din cauza rimelului.

nu, mah...nu e de la rimel la mine...la altcineva era de la rimel...la mine e de la elmiplant, de la demakinatul asta...sunt multe demakiante care imi irita okii intr-un mod groaznic....poate am eu okii mai sensibili, nush ce sa zic...

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 16 2006, 05:34 PM
Post #54

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Am vazut pe site-ul Hofigal ca au lansat si lapte demachiant din gama Viodana. Eu am avut gel pentru contur ochi din gama asta si mi-a placut. In magazine inca n-am vazut, dar abia astept sa apara, sa vad cum este...
Eu eram cu rimelul  ;)

+Quote Post
elle_ni
post Jan 16 2006, 07:18 PM
Post #55

Incurabil

Am vazut pe site-ul Hofigal ca au lansat si lapte demachiant din gama Viodana. Eu am avut gel pentru contur ochi din gama asta si mi-a placut. I

mie in skimb acel gel nu mi-a palcaut deloc...la mine nu a hidratat, ba, culmea...mi s-a parut ca usuca....si asta in general in ceea ce priveste gelurile de oki...in skimb cremele mi se par ok ...depinde foarte mult de tipul de piele al fiacareia...numa' k gelul de la hofigal e ieftinutz...so, daca nu ti-e bun, nu-i bai....unde mai pui ca miroase taaaaaaaare bine....a portocala si e asa revigorant numa' cand il mirosi...pacat k nu mi-e bun...

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 16 2006, 07:21 PM
Post #56

Incurabil

Pai de asta astept si demachiantul, ca mi-a placut mirosul si consistenta gelului...
Era mai demult un demachiant 2 in 1 Garnier cu vitamina C, exact ca si gelul de ochi Hofigal...si acum sufar dupa el ca nu se mai fabrica. De asta sper sa ii gasesc cat de cat un echivalent...

+Quote Post
elle_ni
post Jan 17 2006, 12:20 AM
Post #57

Incurabil

ioana, demakiantul de care vorbesti (cel de la hofigal) pentru ce tip de ten este?

+Quote Post
didilica
post Jan 17 2006, 08:48 AM
Post #58

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Eu am venit sa votez pentru demachiantul de la elmiplant pentru ochi si buze. Il folosesc de cateva zile si e bestial. Nu ma ustura ochii si demachiaza foarte bine rimelul rezistent la apa.
Cred ca m-am indragostit.  :inloove:

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 17 2006, 09:48 AM
Post #59

Incurabil

De pe site-ul Hofigal:
Gama de produse cosmetice "HOF.VIODANA" cuprinde 5 produse de intretinere, ingrijire si infrumusetare a pielii:
- gel contur ochi;
- crema antirid;
- lapte pentru ingrijirea corpului;
- crema pentru ingrijirea gatului;
- gel pentru plaja. 
In 2005 gamei i-a fost adaugat un nou produs: lapte demachiant.
Gama se adreseaza tuturor persoanelor de sex feminin si tuturor tipurilor de ten (s-a tinut cont de faptul ca un tratament de tip cosmetic trebuie sa inceapa inca de la varsta de 20 de ani).

+Quote Post
Medeutz
post Feb 11 2006, 12:08 PM
Post #60

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 205

Buna, fetelor!
Ma bag si eu in discutia voastra  :fluierat:
Eu am demachiantul special pt ochi de la Gerovital Plant.  Nu am nici un fel de probleme cu el ...
Dac spuneti ca e bun cel de la Elmiplant pt ochi si buze, am sa mi-l iau si pe ala...dar mai mult pt buze  :D, ca la asta pt ochi eu nu mai renunt
Pupici  :-*

+Quote Post

23 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 07:01 AM