![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place demachiantul ADERMA - SENSIPHASE.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
fetelor, dragelor, voi cu ce va demachiati? care este cel mai bun demachiant incercat de voi ever? si ce folositi acum? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
hai ca raspund eu prima. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
o sa fac un top: 1) Sensibio H2O/Bioderma - the best ever!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) prea curand nu o sa-l schimb. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) 2) Sebium H2O/Bioderma - mai de vara, usuca un pic cam tare si nu pot sa-l folosesc la ochi; 3) Refreshing cleansing water/Shiseido - e un fel de Sebium, dar mai scump (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 4) Comforting cream cleanser - foarte placut de folosit, mi se pare ideal pentru un ten uscat sau foarte sensibil. acum am si o mostra de Rinse-off foaming cleanser/Clinique dar nu pot sa zic ca ma incanta, l-am folosit doar de 2 ori si parca usuca prea tare, plus ca nu ma innebunesc eu dupa genul asta de demachiant dupa care trebuie sa te clatesti. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma impac excelent de ceva vreme buna/ 8ani cu Nivea si, in general, folosesc gama Nivea pt fata si corp. Am incercat si alte marci, dar produsele Nivea au fost compatibile cu pielea mea, asa ca nu ma bate gandul sa schimb cremele.
Am uitat sa precizez: am 39 ani si ten mixt, cu tendinta de uscare...mde! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
hmm, eu am sebium h2o de vreun an si nu-l mai schimb ca am tenul gras (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar vroia ceva sa pot sa folosesc si pe ochi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si ptr zilele cand efectiv ma machiez, nu numai sa-mi curat fata. ptr asta am sebium (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am avut si imi placea elmiplant ptr ochi si buze, dar nu se mai face si l-am terminat... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
pt ochi mi se pare ca nimic nu se compara cu Bi-facil/Lancome. dar e cam scump pentru un demachiant. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
in rest, mai imi pun pe discul cu care ma demachiez, peste Sensibio, cateva picaturi de ulei de migdale dulci. nu stiu cat efect antirid are dar sigur e mai placut sa folosesti in zona respectiva ceva uleios. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
dap, si curata mai bine... si eu prefer demachiantele cremoase. sensibio curata bine? trebuie sa insisti mult?
am mai vazut la elmiplant demachintul lichid ptr ochi cu albastrele si vitamina A. oare o fi bun? |
|
|
![]()
|
|
cire, eu ma dau aproape zilnic cu fdt+rimel si ma demachiez numai cu sensibio. curata bine zic eu si nu trebuie sa insist cine-stie-cat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
eu folosesc rinse-off de la clinique, nu sunt foarte incantata, in schimb se termina greu.ma spal cu el pe fatza si apoi pun crema de noapte.
dar nu prea stiu ce sa fac.de ex, daca ma demachiez cu lotiune demachianta, trebuie sa ma spal cu apa, si apoi folosesc o crema de noapte? demachiantul de ochi Bi-facil de Lancome este nr.1 pentru mine. |
|
|
![]()
|
|
eu dupa demachiantul de la elmiplant ma spalam pe fata ptr ca am tenul gras si probleme cu acneea si nu vreau sa ma risc. nu stiu daca e comedogen sau nu. asa ca ma spal...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:07 PM |
|