![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ca si demachiant pt inlaturarea fardului de la ochi folosesc Bioten sau special pt ochi si buze de la Clinique, dupa care ma dau cu 3-steps tot de la Clinique cu care ma inteleg foarte bine de vreun an de cand l-am descoperit.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
pai si eu ma gandeam ori la elmiplant ori la gerovital. eu nu ma machiez prea des asa ca nu as vrea sa dau multi bani pe demachiant. numai sa fie bun, sa nu trebuiasca sa frec mult sa imi nenorocesc ochii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu folosesc de mult timp Bioten si sunt f multumita de el. Nu vad nici un motiv sa il schimb cu ceva de 7 ori mai scump , mai ales ca eu ma machiez destul de des si un demachiant ma tzine cam 2 luni maxim.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
m-ati convins sa incerc si eu bioten, thanks. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
biotenul e comedogen? fetele care le au cu ingredientele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
banuiesc ca nu daca si zetta si angel il folosesc de ceva vreme. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu o sa-l iau doar pt ochi asa ca nu conteaza prea tare. tu il vrei pentru toata fata?
|
|
|
![]()
|
|
pai nu, tot ptr ochi si buze si eventual un pic pe obraji. nu ma dau cu fond de ten sau pudra. cel mult cu fard de obraz. si in rest ochii si buzele.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am cele 2 demachiante elmiplant din gama noua, aia cu ambalaj gri: cel pt ten sensibil si uscat il folosesc pt ochi si buze pt ca e mai bland iar cel pt ten mixt pe restul fetei; apoi pe la ochi ma curat in final cu sensibio, iar pe fata cu sebium. Am avut demachiantul pt ochi de la vichy, era ok foarte delicat si continand extract de albastrele calma zona, dar era bun numai dupa ce foloseai un demachiant crema; simpla solutie lichida, nu reusea sa scoata repede machiajul far a freca si a folosi o tona; insa dupa ce te-ai demachiat cu unul crema, de finisat e numai bun. Am citit ca si cel pt ochi d ela Yves Rocher ar fi ok, e tot apa in ulei, poate varianta mai ieftina a bi-facil-ului. Oricum nici cu ala nu-ti poti lasa uleiul pe pleoape.
|
|
|
![]()
|
|
dap, asa ma gandeam si eu. nu am incercat niciodata un demachiant lichid, dar nu cred eu ca e la fel de bun in a indeparta machiajul ca unul cremos...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu imi cumpar iar azi discuri uleiate pentru ochi, cu astea ma impac cel mai bine, nu trebuie sa frec, mie imi priesc de minune.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:10 PM |
|