IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Demachiant
baby_nfs
post Jan 20 2007, 08:59 AM
Post #81

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 27

pe mine m-a mancat mana si am luat un demachiant profesional de la ximart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) .. dar nu il folosesc pentru ca nu e de ala cu apa, pare mai mult lapte demachiant (de fapt asta si e) si nu imi place..toata viata am folosit geluri care se curata cu apa
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 20 2007, 04:54 PM
Post #82

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu folosesc demachiantul ala in sticla rozalie de la garnier, si sint multumita de el . (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2007, 05:44 PM
Post #83

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

eu pentru fata folosesc demachiantul Eucerin, imi place ca e asa cremos si delicat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru zona ochilor, folosesc Nivea de ceva timp si sunt multumita..apoi pentru ca sunt obsedata sa am un ten perfect curat, ma dau cu gelul Keracnyl de la Ducray..apoi lotiunea exfolianta de la Roc si nu in ultimul rand crema..

+Quote Post
Ciresica
post Jan 23 2007, 12:45 PM
Post #84

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

mai, eu nu prea am incredere in nivea/l'oreal/garnier ptr fata. am avut crema nivea ptr ten gras si nu mi-a placut deloc. prefer dermo-cosmetice, si asa am destule probleme cu fata.

S_G, demachiantul Eucerin ptr ce tip de ten e? e non-comedogen? ce cantitate? cat costa? cum e? trebuie sa insisti mult sa curete? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lotte
post Jan 23 2007, 03:18 PM
Post #85

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

am inceput sa folosesc demachiatul Blossom de la Elmiplant, si imi place foarte mult.Cred ca are si ceva lotiune tonica in el, nu e gras, si daca mai stau cateva minute, nici nu trebuie sa ma mai spal pe fatza, ca sa pot folosi crema de noapte.
Si la creme: am dat deoparte crema de fatza de la Clinique pentru Gerovital H5.
Acum cativa ani nu prea eram incantata de produsele romanesti, nu mi se pareau destul de hidratante, acum e clar ca au lucrat la ele, sunt tare multumita, de pret nu mai spun!

+Quote Post
Ciresica
post Jan 23 2007, 07:06 PM
Post #86

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

dap, cred ca elmiplant va fi alegerea mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Kitten
post Jan 23 2007, 11:19 PM
Post #87

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

(IMG:style_emoticons/default/322.gif) elmiplant (eu am d-ala cu capac verde, pentru ten sensibil, cu ceva ulei de sambure de caise).

+Quote Post
Meg
post Jan 23 2007, 11:53 PM
Post #88

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

elmiplant am si eu.. inainte aveam pentru buze si ochi, dar nu l-am mai gasit, asa ca m-am reprofilat pe cel cu capac verde inchis.
si intentionez sa achizitionez un toner din aceeasi gama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 24 2007, 11:06 PM
Post #89

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

ciresica, mie imi place demachiantul..nu este pentru ten gras, de-aia eu folosesc si gelul keracnyl, ma simt mai bine dupa ce folosesc un gel..fondul meu de ten este destul de rezistent si doar asa imi simt tenul perfect curat..nu cred ca este comedogen, desi pe el nu scrie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu este scump, cred ca a costat 330 000 si are 200ml..cel mai mult imi place ca este cremos, delicat..

+Quote Post
Sara
post Jan 29 2007, 07:45 PM
Post #90

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,112

Buna fetelor,

Abia m-am inscris si mai mult pentru crema aceasta minunata despre care nu stiu nimic, cu ocazia asta am descoperit si alte lucruri interesante pe site.Poate sa-mi spuna cineva daca si-a cumparat crema Elezza cu extract de melc, e buna de ceva ca m-au innebunit astia cu reclamele lor si stau sa ma gandesc daca merita banii.
Referitor la demachiant eu il folosesc pe cel de la ivatherm cu apa termala de la Herculane, e mai scump dar e bun, deh fabricat in Franta ca noi nu suntem in stare.

+Quote Post

23 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 10:24 AM