IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Demachiant
Ciresica
post Jan 31 2007, 01:51 PM
Post #91

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

mercic, s_g. mi-am luat elmiplant pana la urma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
MonicutzaB
post Jan 31 2007, 01:55 PM
Post #92

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

mi-am luat si eu elmiplant, il folosesc doar pt ochi dar ma cam ustura ochii. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cred ca il voi folosi numai in zilele in care ma dau cu rimel. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Jan 31 2007, 01:58 PM
Post #93

V.I.P.

eu il folosesc numai cand ma machiez.

+Quote Post
MonicutzaB
post Jan 31 2007, 02:02 PM
Post #94

Incurabil

mi-am adus aminte ca am citit intr-un nr recent din Elle (ian sau feb) ca unul dintre produsele minune ( e vorba de skin care) din industria modei este Crealine H2O, adica Sensibio H2O al nostru. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 1 2007, 09:51 AM
Post #95

Membru de Onoare

Member No.: 265

Sensibio H2O cred ca e unul din putinele produse de care 97% din persoanele care l-au folosit sunt multumite.Totusi, eu una dupa un timp nu prea am mai fost asa multumita de el in sensul ca nu mai imi curata fata ca la inceput.Ma uitam in oglinda si vedeam o gramada de pori astupati si punctele negre in formare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa ca mi-am luat gelul de curatare de la Avene si sunt multumita.Probabil ca dupa ce il voi termina voi folosi din nou Sensibio H2O care ma asteapta cuminte in baie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si apoi iarasi Avene si tot asa.Asta daca nu o sa apara altceva.
Moni eu cand foloseam Sensibio H2O ochii mi-i demachiam cu Vichy pt ochi sensibili(sticla albastra) si eram chiar incantata.La primele folosiri parca si eu am avut senzatia asta de usor disconfort dar apoi nu mai aveam treaba.In plus lasa pielea asa de catifelata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Incearca-l!

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 1 2007, 09:56 AM
Post #96

Incurabil

s-a trecut pe lista, BG. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
p.s. ce tare, cum vorbim noi 2 la toate subiectele. which one is next? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 1 2007, 10:01 AM
Post #97

Membru de Onoare

Member No.: 265

Sper sa-ti placa si tie.In alta ordine de idei... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Next is about hair i think....

+Quote Post
zetta
post Feb 1 2007, 10:10 AM
Post #98

Musafir

eu una nu suport demachiantele speciale de ochi am de la clinique si am mai incercat ceva similar dar ma irita rau. prefer ceva cremos.

+Quote Post
Ciresica
post Feb 1 2007, 11:13 AM
Post #99

V.I.P.

eu una n-am incercat demachiante apoase de ochi, dar nu cred ca sunt la fel de eficiente ca si cele cremoase... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 1 2007, 08:36 PM
Post #100

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

si eu tot la cele cremoase raman...
la cele apoase tre sa frec pana imi sar capacele...si dupa ce ca am 2 gene...una mai si cade....
sau..o fi fost prost demachiantu meu... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

23 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:59 AM