![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, dar ai incercat vreodata sa mananci mancare indiana? Ca daca nu, sansele sa nu-ti placa si sa n-o folosesti sunt destul de mari. Eu nu pot manca mancare indiana decat foarte rar si daca nu e prea puternic condimentata.
This post has been edited by pescarush: Jan 9 2009, 02:11 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, n-am incercat. Oricum, un lucru e cert: eu nu am toate condimentele alea in casa, asa ca mai adaptez retetele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
De exemplu, mancarea chinezeasca nu prea-mi place. Folosesc prea mult zahar si prea mult sos de soia pentru gustul meu. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 11-February 09 Member No.: 5,849 ![]() |
Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite - John C. Friel, Linda D. Friel
nota 10/10 Pentru cei care vor sa afle anumite secrete ale relatiei de cuplu, aceasta carte este excelenta. Cartea reprezinta cu mult mai mult decat un ghid pentru cuplurile fericite, este o cale catre descoperirea si practicarea iubirii adevarate. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azarel de Károly Pap.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am cumparat The Queen's Fool de Philippa Gregory.
Ea scrie historical fiction si actiunile cartilor au loc in Anglia. Este cea care a scris The Other Boleyn Girl Inca nu am citit nici o carte de ea si sunt curioasa cum scrie. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ascultat de DD29 si am cumparat cele 2 volume aparute din trilogia Millenium a lui Stieg Larsson. Nu stiu cum o sa fac la aparitia celui de-al 3 lea dar ma descurc io (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si am mai cumparat Dansatoarea de kabuki (IMG:http://img.garbo.ro/images/article_pictures/back/Dansatoarea-de-kabuki-sawako-ariyoshi-editura-humanitas.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Mi-a adus acum câteva zile o mătuşă cărţile lui Woijciech Kuczok:
Senność şi Gnój. În rest am mai citit Avanpostul de Bolesław Prus. Să văd ce ştie Kuczok căci a luat premii pe cărţile acelea This post has been edited by SurPrix: May 2 2009, 06:19 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cartile lui Kuczok sunt in original, nu? Am citit si eu de autorul asta, dar se pare ca traducerile, tocmai pentru ca-s din sileziana (asa se spune la dialectul vorbit in Silezia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), nu-s chiar fericite si se pierde astfel o multime din sarmul cartilor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am cumparat decat carti de bucate de cand sunt in Luxembourg, dar...cand ajung in tara am de cand sa cumpar (de fapt, le voi comanda din timp, ca sa le gasesc la posta, deja sosite):
Platon si ornitorincul intra intr-un bar/ Editura Nemira si toate cartile aparute in seria "Ghidul xenofobului" adica Englezii, Spaniolii, Americanii, Germanii, Francezii, Israelienii. Am chef sa ma distrez bine in vacanta si asta inseamna sa am si-o carte buna. Le-a citit cineva? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Da... ale mele sunt în poloneză căci le adusese mătuşa de acasă iar eu le înţeleg perfect; nu ştiu cum sunt traduse.
Da, Śląska gwara (sau Silesia)... am copilărit la Katowice, şi era al doilea oraş ca mărime din vechea regiune. Încă se mai vorbeşte, însă nu se diferă mult de limba poloneză aşa că nu folosesc dialectul decât în cazul în care cineva mi se adresează în modul respectiv. This post has been edited by SurPrix: May 4 2009, 07:32 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:31 AM |
|