IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce carti ai mai cumparat?, Topic de laudat si recomandat carti, NU MAGAZINE VIRTUALE!
pescarush
post Jan 9 2009, 02:10 PM
Post #101

Musafir

Roxy, dar ai incercat vreodata sa mananci mancare indiana? Ca daca nu, sansele sa nu-ti placa si sa n-o folosesti sunt destul de mari. Eu nu pot manca mancare indiana decat foarte rar si daca nu e prea puternic condimentata.

This post has been edited by pescarush: Jan 9 2009, 02:11 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jan 9 2009, 02:40 PM
Post #102

Musafir

Pesca, n-am incercat. Oricum, un lucru e cert: eu nu am toate condimentele alea in casa, asa ca mai adaptez retetele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
De exemplu, mancarea chinezeasca nu prea-mi place. Folosesc prea mult zahar si prea mult sos de soia pentru gustul meu.

+Quote Post
Emilia Gadea
post Feb 12 2009, 11:33 AM
Post #103

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,849

Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite - John C. Friel, Linda D. Friel
nota 10/10
Pentru cei care vor sa afle anumite secrete ale relatiei de cuplu, aceasta carte este excelenta.
Cartea reprezinta cu mult mai mult decat un ghid pentru cuplurile fericite, este o cale catre descoperirea si practicarea iubirii adevarate.

+Quote Post
kalua
post Mar 7 2009, 07:18 PM
Post #104

Musafir

Azarel de Károly Pap.

+Quote Post
bulina
post Mar 24 2009, 03:09 PM
Post #105

Musafir

Am cumparat The Queen's Fool de Philippa Gregory.

Ea scrie historical fiction si actiunile cartilor au loc in Anglia. Este cea care a scris The Other Boleyn Girl
Inca nu am citit nici o carte de ea si sunt curioasa cum scrie.

+Quote Post
bulina
post Apr 27 2009, 07:12 PM
Post #106

Musafir

Am ascultat de DD29 si am cumparat cele 2 volume aparute din trilogia Millenium a lui Stieg Larsson. Nu stiu cum o sa fac la aparitia celui de-al 3 lea dar ma descurc io (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si am mai cumparat Dansatoarea de kabuki

(IMG:http://img.garbo.ro/images/article_pictures/back/Dansatoarea-de-kabuki-sawako-ariyoshi-editura-humanitas.jpg)

+Quote Post
SurPrix
post May 2 2009, 06:16 PM
Post #107

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Mi-a adus acum câteva zile o mătuşă cărţile lui Woijciech Kuczok:

Senność şi Gnój. În rest am mai citit Avanpostul de Bolesław Prus.

Să văd ce ştie Kuczok căci a luat premii pe cărţile acelea

This post has been edited by SurPrix: May 2 2009, 06:19 PM

+Quote Post
kalua
post May 3 2009, 05:23 PM
Post #108

Musafir

Cartile lui Kuczok sunt in original, nu? Am citit si eu de autorul asta, dar se pare ca traducerile, tocmai pentru ca-s din sileziana (asa se spune la dialectul vorbit in Silezia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), nu-s chiar fericite si se pierde astfel o multime din sarmul cartilor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 3 2009, 08:10 PM
Post #109

Musafir

N-am cumparat decat carti de bucate de cand sunt in Luxembourg, dar...cand ajung in tara am de cand sa cumpar (de fapt, le voi comanda din timp, ca sa le gasesc la posta, deja sosite):
Platon si ornitorincul intra intr-un bar/ Editura Nemira
si toate cartile aparute in seria "Ghidul xenofobului" adica Englezii, Spaniolii, Americanii, Germanii, Francezii, Israelienii.
Am chef sa ma distrez bine in vacanta si asta inseamna sa am si-o carte buna.
Le-a citit cineva?

+Quote Post
SurPrix
post May 4 2009, 07:32 PM
Post #110

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Da... ale mele sunt în poloneză căci le adusese mătuşa de acasă iar eu le înţeleg perfect; nu ştiu cum sunt traduse.

Da, Śląska gwara (sau Silesia)... am copilărit la Katowice, şi era al doilea oraş ca mărime din vechea regiune. Încă se mai vorbeşte, însă nu se diferă mult de limba poloneză aşa că nu folosesc dialectul decât în cazul în care cineva mi se adresează în modul respectiv.

This post has been edited by SurPrix: May 4 2009, 07:32 PM

+Quote Post

20 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 03:31 AM