![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am primit azi Moon Tiger de Penelope Lively, o iau cu mine in concediu, de-abia astept sa ma apuc de ea.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Equdor de Miguel Sousa Tavares si My Zen (Marrying Buddha) de Wei Hui.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Din colectia Chick de la Polirom, am luat "Vacanta lui Rachel", "E cineva acolo?" si "Lucy Sullivan se marita". Sunt la oferta toate cu 10 lei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Am cumparat de curand :
John Grisham-Apelul( La Apelacion) Mariolina Venezia- De o mie de ani ma aflu aici( Hace mil ańos que estoy aqui) Mary Jo Putney - Pacat si virtute(Pecado y Virtud) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca v-am mai intrebat mai demult, dar revin ca nu mai retin la ce concluzie am ajuns atunci : Ati cumparat cumva carti de pe Amazon (comandand din Romania)?? Ca ma tenteaza vreo 2-3 carti care doar pe amazon le-am gasit.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am luat Decameronul, primul volum, venit odata cu ziarul Adevarul de joi. Am citit cam 100 de pagini. O carte interesanta care, spre rusinea mea, nu mi-a picat in mana pana acum.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu l-am cumparat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar mai am de terminat "Amante si regine", de Benedetta Craveri. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am pe masa o groaza de carti care asteapta sa fie citite. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Vreo-7-8 de la jurnalul, una (cu patru romane) de la reader's, una de la alt ziar, si ultima, abia cumparata: Salman Rushdie- Versetele Satanice.
Dar deocamdata am ramas blocata pe Craii de Curtea-Veche de Mateiu I. Caragiale, care nu m-a impresionat... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mi-am luat azi Trilogia gemenilor, de Agota Kristof.
Totul începe în Marele Oraş, în care viaţa a devenit imposibilă. O mamă este nevoită să-şi plaseze copii la bunica lor, la ţară. Analfabetă, avară, răutăcioasă şi chiar criminală, aceasta le face viaţa amară celor doi gemeni. Numai că ei nu se dau bătuţi: învaţă pe cont propriu legile vieţii, ale scriiturii şi ale cruzimii. Abandonaţi într-o ţară aflată în război, lipsiţi de orice simţ moral, ei încep să-şi consemneze zilnic, într-un jurnal, faptele... din ce în ce mai cinice, mai sumbre şi mai delirante. „Loviturile dor, ne fac să plângem. Căzăturile, zgârieturile, tăieturile, munca, frigul şi căldura sunt şi ele pricini de suferinţe. [...]. Ne hotărâm să ne călim corpul ca să putem suporta durerea fără să plângem. Suntem goi. Ne lovim unul pe altul cu o curea. Spunem la fiecare lovitură: — Nu doare. Lovim mai tare, din ce în ce mai tare. Ne trecem mâinile deasupra unei flăcări. Ne crestăm coapsa, braţul, pieptul cu un cuţit şi turnăm alcool peste răni. Spunem de fiecare dată: — Nu doare. După o vreme, nu mai simţim efectiv nimic. Pe altcineva îl doare, altcineva se arde, se taie, suferă. Nu mai plângem." Agota Kristof s-a născut în Ungaria (1935), iar din 1956 trăieşte în Elveţia. Scrisă într-un stil incisiv şi lipsit de orice urmă de sensibilitate, Trilogia gemenilor este o fabulă zguduitoare despre lumea războiului şi a totalitarismului. „Marele caiet" a obţinut, în 1986, Prix européen de l’Adelf şi a mai fost publicat în încă 33 de ţări. „Dovada" şi „A treia minciună" au fost recompensate, în anul 1992, cu Prix Livre Inter. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am in program sa citesc Stephenie Meyer : Amurg. Luna noua. Eclipsa. Zori de zi . Am gasit pachet promotional la 159, 20 lei pe librarie.net, am comandat. Asta in timp ce in oras e +50 lei / bucata, deci m-ar ajunge la +200 de lei. Plus taxiul si timpul, deci economie semnificativa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 11:48 AM |
|