IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce carti ai mai cumparat?, Topic de laudat si recomandat carti, NU MAGAZINE VIRTUALE!
Diana.
post Nov 6 2009, 10:02 PM
Post #131

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Trei bucati: Fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor + Fetele rele obtin tot ce vor, fetele bune nu pierd nimic = cred ca am dat banii de pomana pe astea doo... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) si Iubirea fata de aproapele de Pascal Bruckner, care o sa-mi puna mai mult ca sigur mintea pe moate. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Nov 6 2009, 10:06 PM
Post #132

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Bine ca ai evoluat de la cartile de duminica pentru odihnit neuronul, treci la chestii putin mai serioase! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 6 2009, 10:08 PM
Post #133

Fondator eLady.ro

Daaa, si Bruckner e foarte serios, ce sa zic... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numai daca ma gindesc la Luni de fiere sau Palatul chelfanelii ma apuca o seriozitate... de-a dreptul... perversa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Amicutz
post Nov 20 2009, 10:52 AM
Post #134

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Big Bad Bucharest ;)
Member No.: 183

Salutare fetelor,

Eu am trecut aseara pe la Kilipirim si am iesit de acolo cu 6 carti noi noute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Salman Rushdie - Versetele satanice
Orhan Pamuk - Ma numesc rosu, si Zapada (luate la jumatate de pret)
Jack Kerouac - Pe drum (il cautam de multa vreme)
Elizabeth Gaskel - North and South
Camilo Jose Cela - La colmena

As mai fi cumparat cel putin alte 3 titluri daa nu realizam ce gaura fac in portofel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ah, si daca sunteti cititoare de literatura in limba spaniola vedeti ca este un stand undeva in spate pe partea stanga, unde gasiti carti in spaniola si la 5 lei.

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 20 2009, 12:36 PM
Post #135

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Cred ca-mi fac si eu cadou de sarbatori setul lui Stephanie Meyer , am vazut ca e acum la 140 lei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , mult prea tentant... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 20 2009, 01:10 PM
Post #136

Fondator eLady.ro

Si eu am luat seria Amurg la un pret bun. Apropos, pe 26 noiembrie e premiera la film, partea a doua, Luna Noua. Sper sa se fi strofocat mai mult decit la primul!

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 20 2009, 04:32 PM
Post #137

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Pai chiar tu mi-ai dat ideea, Dia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am "rasfoit" topicul cu 2 pagini mai in urma si am dat click pe linkul respectiv.

+Quote Post
Cindy
post Nov 21 2009, 02:55 PM
Post #138

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Fides @ Nov 6 2009, 10:02 PM) *
Trei bucati: Fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor + Fetele rele obtin tot ce vor, fetele bune nu pierd nimic = cred ca am dat banii de pomana pe astea doo... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

wow...ce surpriza! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt curioasa ce continut au si la ce fel de "rautati" ne instiga.

+Quote Post
Diana.
post Dec 11 2009, 10:09 PM
Post #139

Fondator eLady.ro

My opinion: porcarii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Anyway, mi-am luat Gazda lui Stephenie Meyer titlu original: The Host , a aparut in State in 2008 si de curind la noi.
Melanie Stryder refuză să se stingă. Lumea noastră a fost invadată de un duşman invizibil. Oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile le sunt luate, în timp ce corpurile lor rămân intacte şi îşi continuă vieţile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat. Când Melanie, unul dintre puţinii oameni sălbatici în viaţă, este capturată, are convingerea ca i-a sosit sfârşitul.Wanderer, sufletul invadator care a intrat în corpul lui Melanie, a fost avertizată despre provocările cauzate de trăirea în corpul unui om: emoţiile covârşitoare, multitudinea de simţuri, memoriile prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se aştepta: vechiul chiriaş al corpului refuza să renunţe la posesiunile minţii ei. Wanderer îi pune la încercare gândurile lui Melanie, sperând să descopere locurile pe unde se ascund restul de oameni rezistenţi. în schimb, Melanie îi umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre bărbatul pe care îl iubeşte Jared, un om care încă îşi duce traiul în clandestinitate. Incapabilă să se despartă de dorinţele corpului lui Melanie,Wanderer începe să tânjească după un om a cărui demascare făcea parte dintre însărcinările ei. Când forţele exterioare le transformă pe Wanderer şi pe Melanie în aliate, ele se pregătesc să plece în căutarea omului pe care ambele îl iubesc, căutare ce se dovedeşte a fi periculoasă şi nesigură. Una dintre cele mai de succes scriitoare din ziua de azi, Stephenie Meyer, autoarea faimoasei serii Amurg, ne oferă un roman de neuitat despre perseverenţa iubirii şi despre ce înseamnă să fii om.

+Quote Post
Diana.
post Dec 15 2009, 06:12 PM
Post #140

Fondator eLady.ro

BTW, sint la jumatatea cartii si imi place. Sper sa ii scoata si continuarea repede, ca e o serie noua. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

20 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 10:19 PM