IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce carti ai mai cumparat?, Topic de laudat si recomandat carti, NU MAGAZINE VIRTUALE!
nadya
post Dec 18 2009, 07:53 PM
Post #141

Musafir

De cand n-am mai scris pe topicul asta, adica de vreun an si jumatate, mi-am completat biblioteca cu foarte multe carti. Sunt prea multe sa le mentionez pe fiecare in parte, asa ca o sa mentionez autori.
Mi-am luat foarte multe volume de Agatha Christie, care este una din scriitoarele mele preferate, si le-am si citit aproape pe toate. Si in special, majoritatea dintre ele sunt cu Poirot, care este personajul meu preferat de la A. Christie.
Am cumparat tot ce am gasit de Sidney Sheldon, un alt autor preferat, caci imi place foarte mult genul thriller, la fel ca si genul mystery. Le-am si citit pe toate.
Am cumparat tot ce am gasit de Paolo Coelho, si am citit mare parte din ele (mai am cateva volume de-ale lui de citit). Ultima carte pe care am cumparat-o de la el, si care probabil este cea mai recenta aparitie a lui, este The Winner Stands Alone.
Dan Brown -- tot ce a publicat pana acum, inclusiv cea mai recenta carte a lui aparuta in Sept. 2009, The Lost Symbol -- cea de-a treia carte despre Robert Langdon, dupa Angels and Demons si The Da Vinci Code.
Sophie Kinsella -- tot ce a publicat vreodata, adica 9 carti, ultima fiind Twenties Girl care a aparut in iulie 2009. Sunt zvonuri precum ca S. Kinsella ar avea de gand sa mai scrie o carte despre Shopaholic, cea de-a 6-a carte dupa Shopaholic and Baby. Daca e adevarat, de-abia astept sa apara, sa o cumpar si sa o citesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poate stiti ca Sophie Kinsella scrie si cu numele ei adevarat Madeleine Wickham -- am 3 carti de-ale ei cu acest nume. Sunt mai multe, si as vrea sa le cumpar si pe celelalte, cand voi avea ocazia.
Am mai cumparat carti mai "solitare" de la diverse scriitoare chic, de la Philippa Gregory, Danielle Steel, John Grisham, si alti autori.
Am mai cumparat Biblia si Coranul.

Ultima oara am fost intr-o librarie chiar inainte sa nasc, adica in septembrie; de atunci n-am mai avut ocazia. Dar nici nu am intentia sa merg in curand, pentru ca am destule carti in biblioteca pe care sa le citesc, cat timp sunt in concediu de maternitate. O sa incep sa frecventez librariile cand ma intorc la serviciu la anu', caci acum imi este mai greu sa ma deplasez cu bebe la shopping. Intre timp, daca mi se pune pata sa mai cumpar vreo carte, o sa cumar online. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2010, 12:57 AM
Post #142

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pentru ca tot se poarta cartile cu vampiri, m-am hotarit sa fiu si eu trendy si mi-am luat primele doua colume din seria de sapte volume "Casa noptii", serie din care au aparut la noi, la Editura Litera, primele doua carti: "Semnul" si "Tradarea". Cartile sint scrise "in familie, autoarele fiind mama si fiica.
P.C. Cast este o premiata autoare de literatura fantastica si paranormala si un profesor indragit. Fiica sa, Kristin Cast, are si ea premii pentru jurnalism, dar si pentru poezie. Primul roman din Casa Noptii, "Semnul" este bestseller New York Times, cu peste 6 milioane de exemplare vandute. Al doilea volum, "Tradarea", continua povestirea. Nu m-am apucat inca de ele, insa la o prima frunzareala par genul de carti care te tin noaptea treaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 27 2010, 10:59 AM
Post #143

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

In ultima vreme am luat toate cartile de la Jurnal...
Si ieri am mers la targul gaudeamus si mi-am luat:
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0889.jpg)
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0890.jpg)
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0893.jpg)
Am cautat si Haruki Murakami- Cronica pasarii-arc si ceva de Isabel Allende, dar nu prea am gasit... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 27 2010, 08:28 PM
Post #144

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai avut spor, nu gluma! Sa le citetsi cu placere maxima! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Si spor la invatat italiana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
nadya
post Feb 28 2010, 05:17 AM
Post #145

Musafir

Am cumparat 4 carti de Sarah Graves si 4 carti de Dorothy Gilman, romane politiste.

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 1 2010, 08:55 PM
Post #146

Bookaholic

Mersi, Diana. Deocamdata nu invat italiana, l-am luat pentru mai incolo (sau calatorii (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) ).
Sa ne spui cum sunt, nadya!

+Quote Post
melcri
post Apr 2 2010, 05:55 PM
Post #147

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Azi am primit un rand de carti comandate:Robert Harris,Marioneta
Camilla Lackberg,Printesa Gheturilor si Stephen King ,Anotimpuri Diferite

+Quote Post
Bia
post Apr 5 2010, 07:57 AM
Post #148

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Am luat si eu Marile Sperante. Abia astept s-o citesc. Spre rusinea mea nu mi-a trecut prin mana pana la varsta asta.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 5 2010, 09:59 AM
Post #149

Bookaholic

Pai si eu tot de-aia am luat-o! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 5 2010, 01:09 PM
Post #150

Fondator eLady.ro

Mi-am luat si eu Margaret Atwood, Femeia oracol.
Eu l-am studiat pe Dickens din liceu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

20 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 10:20 PM