![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
- o enciclopedie: Monstrii, atat de aproape, atat de departe de noi- Stephane Audeguy
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mi le-am cumparat, da-s pe primele locuri pe lista cu dorinte:
Heat: An Amateur's Adventures as Kitchen Slave, Line Cook, Pasta-Maker, and Apprentice to a Dante-Quoting Butcher in Tuscany de Bill Buford Secretele artei culinare explicate stiintific de Herve This-Benckhard The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy de Jean Anthelme Brillat-Savarin The Science of Cooking by Peter Barham |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
ultimele carti cumparate: Memoirs of a geisha, pentru ca mi-a placut foarte mult filmul si pur si simplu trebuia sa o am in mica mea librarie. si......o sa radeti .... nu stiu in ce stare eram cand m-am dus la librarie dar am iesit de acolo cu .... "The Godfather" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) putea scrie mai bine mario puzzo asta. ah, ma rog. aveam niste stari de lectura fara prea multe implicatii presupun (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-ati incitat cu Isabel Allende, asa ca mi-am comandat online (mi-e lene sa ma duc pana la librarie): Paula, Of Love and Shadows si o carte de fotografie, scrisa de Chris George, se cheama Total Digital Photography: All You Need to Know from Beginner to Pro.
Trebuia sa primesc shipping gratis pentru comanda peste 39 $, vad ca m-au taxat si pentru shipping. Le-am scris acum, am primit e-mail inapoi, ca-mi raspund in 24 de ore. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
pesca, Canada n-are amazon? Ca acolo nu se plateste shipping deloc la carti.
Cred ca trag si eu o comanda in seara asta. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ba da, kalua, avem si amazon. sincer, niciodata nu l-am folosit. acum a comandat o prietena (din UK) ceva pe amazon, pentru mine, cadou de ziua mea. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
eu comand de pe site-ul librariilor de aici. intre timp s-a rezolvat problema, mi-au trimis e-mail ca-mi fac refund in 1-2 zile. a fost partial vina mea, ca am sarit se pare un pas (dar nu scria ca ar fi obligatoriu) cand am facut comanda. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
In ultimele 4 luni mi-am luat 26 carti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am o librarie langa jobul meu, si trec saptamanal pe acolo. Mi-am luat 3 carti de Jane Austen, Wuthering Heights de Emily Bronte, Perfume -- The Story of a Murderer de Patrick Suskind, The Scarlet Letter de Nathaniel Hawthorne, Frankenstein de Mary Shelley, 2 carti de Dan Brown, 5 carti de Paulo Coelho, mai multe volume chic-lic (Sophie Kinsella si Lauren Weisberger), si alte cateva.
Acum citesc Angels and Demons de Dan Brown, iar urmatoarea pe care vreau sa o citesc este Remember Me? de Sophie Kinsella. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat revista Felicia ca avea ca si cadou o carte "Femei celebre". Mi s-a parut interesant titlul. Am rasfoit-o si nu prea m-a dat pe spate, dar o s-o citesc pe sarite, pentru cultura generala.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Si-a luat cineva cartea scrisa de Alice Nastase si Aurora Liiceanu: Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am primit-o eu de la stoina, am inceput-o si-mi place.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:37 AM |
|