![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Multam pt raspuns. Mamei mele ii plac tipele astea si ma gandeam sa-i ofer cartea asta.
Dar ma intreb daca e ok pt o femeie de 60 de ani (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca-i vorba de varsta aici, ci de cum priveste si traieste viata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si cum n-o cunosc, nu pot sa-mi dau cu parerea.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Multam pt pareri. O sa merg sa o rasfoiesc intr-o librarie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat ieri 2 carti - The Other Side of Midnight de Sidney Sheldon si The Other Boleyn Girl de Philippa Gregory.
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intre timp mi-am mai luat 3 carti:
Helen Fielding, Bridget Jones's Diary Helen Fielding, Bridget Jones: The Edge of Reason Paulo Coelho, Eleven Minutes This post has been edited by nadya: Apr 18 2008, 02:01 AM |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saptamana asta mi-am luat 5 carti.
Paulo Coelho, The Zahir Paulo Coelho, The Walkyries Dan Brown, Deception Point Candace Bushnell, Sex and the City Candace Bushnell, Four Blondes |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oh, iar am dat iama in librarie si mi-am luat o gramada de carti.
Paulo Coelho, The Fifth Mountain Plum Sykes, Bergdorf Blondes Plum Sykes, The Debutante Divorcée Oksana Robski, Casual Bridie Clark, Because She Can |
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am cumpărat "Enciclopedia Egiptului Antic".
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi mi-am luat 2 carti de Paulo Coelho -- Life si The Pilgrimage. Si cu asta mi-am completat intreaga colectie Paulo Coelho.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am luat Ma numesc Rosu a lui Orhan Pamuk (premiul Nobel pentru literatura in 2006). Voi ati citit-o? Cum v-a placut?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:27 AM |
|