![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
de J.M Coetzee ati auzit? a luat premiul Nobel pt literatura
O prietena mi-a recomandat cartea Dezonoare si pt ca n-am gasit-o am cumparata alte 2 in editie de buzunar: Au coeur de ce pays si L'homme ralenti |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am concluzionat ca pur si simplu nu se scriu carti romanesti in domeniul "finante personale" (nici nu stiu daca exista termenul asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). In State exista cu duiumul. Am fost la Diverta si singura carte cat de cat in domeniul asta pe care am gasit-o a fost "Primii pasi ca investitor la bursa". Am luat-o mai mult de curiozitate sa vad ce e de capul ei.
Daca aveti pregatirea necesara vreuna din voi va vand un pont : o carte sau macar un blog in domeniul asta ar fi o idee geniala in momentul de fata. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
de J.M Coetzee ati auzit? a luat premiul Nobel pt literatura O prietena mi-a recomandat cartea Dezonoare si pt ca n-am gasit-o am cumparata alte 2 in editie de buzunar: Au coeur de ce pays si L'homme ralenti Sa ne zici neaparat cum ti s-au parut. Eu m-am chinuit cu o carte de Nadine Gordimer (tot Africa de Sud, tot laureata a premiului Nobel pentru literatura), dar a fost prea politica pentru gustul meu, pe la mijloc am abandonat-o. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,198 ![]() |
Cartea mea preferata este " Mandrie si Prejudecata " de Jane Austen. Stiu ca au aparut mai multe sequels, dar din pacate in librarii n-am gasit nimic. Daca ati auzit sau vazut ceva va rog sa-mi spuneti
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mandrie si prejudecata nu are sequels. Daca te referi la editii noi, exista la editura Corint, colectia Leda, o editie recenta a cartii. Cred ca a aparut prin 2006. Ca sa te orientezi mai bine, cartile din aceasta colectie au coperte cartonate si domina culorile alb si verde.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cartile Simonei Catrina si cea a lui Alice Nastase si a doamnei Liiceanu.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,198 ![]() |
Thank you !
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Cartile Simonei Catrina si cea a lui Alice Nastase si a doamnei Liiceanu. Am citit 2 dintre cartile Tango scrise de Alice N. Si Aurora L. si au fost o surpriza placuta pt mine. Merita citite (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Simona Catrina- Sex in (per)versiune clasica (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Venetia & Friuli - O regiune si bucataria ei
Abecedarul de bucatarie al lui Dagmar Gelbke Brutzelfibel - Stars, retete si barfa pentru avansati Cele mai bune retete din resturi Vanatoare (Jagd in original, Breakers - titlul englezesc) de Martin Walser. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:19 PM |
|