![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau si eu cartile Simonei Catrina!!!!!!
M-am alintat astazi cu "Fotbal si pizza" - John Grisham. Sper s-o savurez cu aceeasi mare placere cu care am citit "Clientul" si "Firma". |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am cumparat "Dincolo de bine, dincoace de rau. despre iubire" de Aurora Liiceanu si alice Nastase si "despre lucruri simple" de Mihaela Radulescu. In seara asta ma pun pe citit.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sophie Kinsella - La cumparaturi cu bebe
John Grisham - Campionul din Arkansas (coperta roasa de Ara ) Simona Catrina - Codul nebunelor maniere Later edit: Si o carte cu 199 de retete vegetariene. This post has been edited by Maàt: Jul 26 2008, 10:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Am cumparat pentru printesa mea colectia de basme a lui Shirley Barber: Al saptelea unicorn, Curcubeul magic, Bratara magica, Inainte de culcare, Povesti de noapte-buna etc. va mai spun ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) + Gulliver in tara uriasilor, toate cu o ilustratie de exceptie, numa' bune de citit de catre invataceii care-au terminat clasa intai.
Vor fi pentru mine: audio-book-uri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , seara, inainte de culcare... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cartile Simonei Catrina (doua aparute din ce stiu eu) sint in colectia cartile tango. Care pregateste si site. Cu acelasi nume. Stiun din sursa sigura. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Poate te ajuta informatia, doftorici!
Am vazut cartile semnate de Simona Catrina si de Alice Nastase in limbrariile Humanitas. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pt info.
O sa-mi fac timp sa trec pe la libraria Humanitas din Cta. Articolele Simonei Catrina ma relaxeaza de fiecare data si as vrea sa Eu am pus ochii pe John Grisham - Fotbal si pizza. |
|
|
![]()
|
|
Le mai poti comanda si de pe siteul revistei Tango sau scriind la casuta de email redactia arond revista tango - cu punct ro.
Sa scoti spatiile. Pina acum are doua publicate. |
|
|
![]()
|
|
Am comandat astazi:
Noi suntem zeiţe. Carte poştală de Alice Năstase Sex în(per)versiune clasică de Simona Catrina Codul nebunelor maniere de Simona Catrina |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 23-February 07 Member No.: 1,244 ![]() |
Eu am o multime de carti in format electronic , in calculator, dar probabil nu e voie sa te afisez. Daca vreuna dintre voi doreste, o sa fac fisiere arhivate si o sa le pun la dispozitie.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:13 PM |
|