IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce carti ai mai cumparat?, Topic de laudat si recomandat carti, NU MAGAZINE VIRTUALE!
Amicutz
post Oct 8 2008, 08:47 PM
Post #91

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Big Bad Bucharest ;)
Member No.: 183

Eu saptamana trecuta dupa o zi foarte proasta la birou m-am dus intins la libraria engleza (Anthony Frost) sa caut "Twilight" de Stephenie Meyer ( e un "guitly pleasure" al meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) dar cum nu il aveau am intrat alaturi la Humanitas si am plecat cu "Bastarda Istanbului".
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 11 2008, 03:34 PM
Post #92

Musafir

M-am dus la librarie sa cumpar "Bonjour New York" de Francoise Sagan si niste caiete de exercitii in engleza pentru fiica-mea. N-am gasit nimic din ce ma interesa pe raft, m-am dus la ghiseul de informatii, mi s-a spus sa caut cartea lui Sagan la raionul de turism. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) In fine, binenteles ca nu era nici acolo, in ditamai libraria nu era o singura carte de aceasta autoare! Si se mai mira ca nu prea mai cumpara lumea carti in magazine, ci online.
Si nici caietele alea pentru asta mica nu erau. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Amicutz
post Oct 17 2008, 04:26 PM
Post #93

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Big Bad Bucharest ;)
Member No.: 183

Ieri am plecat sa caut un parfum si pe drum spre Sephora am intrat la librarie la Sadoveanu, m-am uitat , m-am invartit si pana la urma m-am hotarat la "Citind Lolita in Teheran" . Am auzit de mult de ea, era o dorinta mai veche si ma bucur mult de achizitie chiar daca m-a cam usturat la buzunar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Neith
post Nov 27 2008, 10:52 PM
Post #94

Musafir

Mie imi place sau iau carti de la anticariate. Ultima data am luat Kundera - Lentoarea, si vol 1 si 2 Eragon ( pentru ca sunt o mare fana a cartilor fantasy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chiar si a celor pentru copii ). Pentru mine conteaza foarte mult preturile cartilor. Nu imi permit sa dau 50 de Ron pe o carte in conditiile in care nu am nici spatiul pentru o biblioteca. Pe "Lentoarea" am dat 2 lei. Eragon au fost 40 ambele, in conditiile in care la librariile online pe care le mai frecventez e 40 una. Si arata absolut impecabil. Cred ca au fost citite de maxim 2 ori, si cu multa grija. Si-mi mai place ca in anticariate sunt in general oameni draguti, iubitori de carti... In librarii de cele mai multe ori dau peste cate o vanzatoare acra care mai mai sa-mi spuna " Cumpara ceva sau cara-te"!

+Quote Post
kalua
post Jan 5 2009, 06:39 PM
Post #95

Musafir

Colectia de columne a unei doamne de care-mi place tare (Helke Heidenreich).

Cap Al Cel Obert (In cerul deschis - traducerea in germana) de Carme Riera, o autoare catalana. Despre Cuba coloniala, roman.

Si-o cartulie cu retete japoneze si coreene.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 5 2009, 11:27 PM
Post #96

Musafir

Printre altele, 2 carti misto pentru copii, as zice chiar de savurat impreuna cu parintii:
(IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/8000.jpg) (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/8000more.jpg)

+Quote Post
scumpic
post Jan 6 2009, 03:14 PM
Post #97

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

"Sanatate la trei niveluri" si "Cele 11 principii eterne" de Carmen Harra.

+Quote Post
Lexie
post Jan 6 2009, 04:25 PM
Post #98

Musafir

Walpu, par foarte faine cartile acelea. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
aleinada
post Jan 8 2009, 11:51 PM
Post #99

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,622

'Simbolismul corpului uman' de Annick de Souzenelle (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Iata o scurta prezentare:
" O carte senzaţională, care ne redescoperă propriul corp, invăţandu-ne să-l cititm şi descifrăm ca pe o nouă limbă: limba străveche a arhetipurilor. O anatomie simbolică, aşa cum au descris-o si inţeles-o Cărtile Tradiţiei: Vedele, Biblia, Evangheliile, Coranul.
Inimă şi ochi, creier şi viscere, fragment de fragment, din tălpi pană in creştetul capului, labirintul prin care ne conduce Annick de Souzenelle işi dezvăluie in final Sensul: nu doar sufletul şi spiritul omenesc sīnt după chipul si asemănarea divinului, ci şi această perisabilă, finită şi vulnerabilă făptură de carne şi sange - propriul nostru corp. Atunci, sănătatea, boala, suferinţa, imbătranirea, moartea dobandesc, toate, o cheie de inţelegere cu adevărat iluminantă"

+Quote Post
Roxana_
post Jan 9 2009, 01:33 PM
Post #100

Musafir

Mi-am luat ieri de la MegaImage Retete din bucataria indiana de Rain Delaney si Hannah Green, ca tot le aud pe Kalua si Cleo despre mancarurile indiene.

+Quote Post

20 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 03:24 AM