![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
Eu saptamana trecuta dupa o zi foarte proasta la birou m-am dus intins la libraria engleza (Anthony Frost) sa caut "Twilight" de Stephenie Meyer ( e un "guitly pleasure" al meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) dar cum nu il aveau am intrat alaturi la Humanitas si am plecat cu "Bastarda Istanbului".
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am dus la librarie sa cumpar "Bonjour New York" de Francoise Sagan si niste caiete de exercitii in engleza pentru fiica-mea. N-am gasit nimic din ce ma interesa pe raft, m-am dus la ghiseul de informatii, mi s-a spus sa caut cartea lui Sagan la raionul de turism. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) In fine, binenteles ca nu era nici acolo, in ditamai libraria nu era o singura carte de aceasta autoare! Si se mai mira ca nu prea mai cumpara lumea carti in magazine, ci online.
Si nici caietele alea pentru asta mica nu erau. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
Ieri am plecat sa caut un parfum si pe drum spre Sephora am intrat la librarie la Sadoveanu, m-am uitat , m-am invartit si pana la urma m-am hotarat la "Citind Lolita in Teheran" . Am auzit de mult de ea, era o dorinta mai veche si ma bucur mult de achizitie chiar daca m-a cam usturat la buzunar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place sau iau carti de la anticariate. Ultima data am luat Kundera - Lentoarea, si vol 1 si 2 Eragon ( pentru ca sunt o mare fana a cartilor fantasy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chiar si a celor pentru copii ). Pentru mine conteaza foarte mult preturile cartilor. Nu imi permit sa dau 50 de Ron pe o carte in conditiile in care nu am nici spatiul pentru o biblioteca. Pe "Lentoarea" am dat 2 lei. Eragon au fost 40 ambele, in conditiile in care la librariile online pe care le mai frecventez e 40 una. Si arata absolut impecabil. Cred ca au fost citite de maxim 2 ori, si cu multa grija. Si-mi mai place ca in anticariate sunt in general oameni draguti, iubitori de carti... In librarii de cele mai multe ori dau peste cate o vanzatoare acra care mai mai sa-mi spuna " Cumpara ceva sau cara-te"!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Colectia de columne a unei doamne de care-mi place tare (Helke Heidenreich).
Cap Al Cel Obert (In cerul deschis - traducerea in germana) de Carme Riera, o autoare catalana. Despre Cuba coloniala, roman. Si-o cartulie cu retete japoneze si coreene. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Printre altele, 2 carti misto pentru copii, as zice chiar de savurat impreuna cu parintii:
(IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/8000.jpg) (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/8000more.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
"Sanatate la trei niveluri" si "Cele 11 principii eterne" de Carmen Harra.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, par foarte faine cartile acelea. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 8-January 09 Member No.: 5,622 ![]() |
'Simbolismul corpului uman' de Annick de Souzenelle (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Iata o scurta prezentare: " O carte senzaţională, care ne redescoperă propriul corp, invăţandu-ne să-l cititm şi descifrăm ca pe o nouă limbă: limba străveche a arhetipurilor. O anatomie simbolică, aşa cum au descris-o si inţeles-o Cărtile Tradiţiei: Vedele, Biblia, Evangheliile, Coranul. Inimă şi ochi, creier şi viscere, fragment de fragment, din tălpi pană in creştetul capului, labirintul prin care ne conduce Annick de Souzenelle işi dezvăluie in final Sensul: nu doar sufletul şi spiritul omenesc sīnt după chipul si asemănarea divinului, ci şi această perisabilă, finită şi vulnerabilă făptură de carne şi sange - propriul nostru corp. Atunci, sănătatea, boala, suferinţa, imbătranirea, moartea dobandesc, toate, o cheie de inţelegere cu adevărat iluminantă" |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat ieri de la MegaImage Retete din bucataria indiana de Rain Delaney si Hannah Green, ca tot le aud pe Kalua si Cleo despre mancarurile indiene.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:24 AM |
|