![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Angel, fetita seamana leit cu tatal ei si acum 2 zile mi-a facut cel mai frumos compliment: se uita la un film cu o printesa si a inceput sa se uite foarte insistent la mine si mi-a spus ca eu sunt mai frumoasa decat printesa din film. Am ramas profund impresionata de comparatie si nu mai pun la socoteala ca in fiecare zi imi spune: "te iubesc mama din lume". (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Kari multumesc pentru traducere, esti o draguta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Oana sa-ti traiasca puii mici si dragalasi ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Un an nou fericit si plin de bucurii! Venim si noi mai tarziu cu urarile dar speram sa ne iertati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mi-e tare dor de voi si chiar daca as mai gasi timp sa va scriu ma loghez foarte greu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , Diana stie de problema asta a mea cu conexiunea.
Poza de acum cateva zile, de data asta cu freza facuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Oricum parul ii sta tot sculat, doar bretonelul l-am aranjat un pic (IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/dav091.jpg) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un scump !!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La multi ani si tie Althe!
Ce bebic scumpic (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ce haios e! iti vine sa-l maninci! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si e mare. Am vorbit cu Althe la telefon pe 30 decembrie anul trecut si mi-a spus ca e un voinicel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa-ti traiasca!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doooamne ce simpatic, ptiu sa nu ti-l deochi! Are trasaturi asiatice domle sau mi se pare mie???
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si mie mi se pare ca e un pic exotic!
Sa creasca maaare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:48 AM |
|