![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ohoho!
Frumos baietu! Sa iti traiasca! Pana la un an cand ii luati motul va faceti codite pe bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce scump e, are freza de smecher !!!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iote, s-o facut domnisorel de-acum! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Paru-i criminal in continuare! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
wow ce mare a crescut!! si ce ochisori are (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ! sa-ti traiasca si sa fiti mandri de el!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar ce marisor e!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) L-ati hranit bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Un Fat-Frumos in toata regula!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa ti traiasca ce zambet de ingeras are (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Saru'mana! Nu va mai zic ca este foarte sociabil vorbaret si razacios! Si papa tutunica toata ziua!
Parul chiar este o problema, ma gandesc cu groaza ce o sa fac la vara cand o sa aiba ditamai claia! O sa facem sedinta pe forum sa-mi dati idei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kary, seamana cu mine pustiul dar si mr. Althe este un lungan aratos tare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Atheea sa-ti traiasca baietelul. Eu tocmai am ras un baietel in cap, ca avea prea mult par. Acum urmeaza si celalalt.
Sa nu ma bateti cand o sa va spun cum. L-am pacalit cu ceva dulce si i-am tuns suvita cu suvita, apoi l-am pus in cada cu apa , unde am pus jucarii care plutesc si l-am ras cu un big de dama, cu banda de aloe vera. Laurica si celalalt ii faceau galerie si se bleoscatareau ca niste rate cu mainile in cada. Cred ca am slabit juma de kg pana am reusit, dar observ ca se simte mai bine copilul fara pleata aia care-i intra in ochi. Sa fie sanatos baietelul si sa fie un voinicel mare mare. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oana esti totala, cate ideei iti mai vin. Mai pune poze sa ii vedem pe copilasi tai !!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mai pun Strumfi, acusica, sa-mi soseasca. La mine e un caz deosebit, prietenele fac pozele si apoi trebuie sa fiu pe faza cand au ele timp sa mi le trimita pe calculator.
Am un baietel grasun de vreo 13 kg, abia il duc in brate. Cand il iau pe celalalt in brate mi se pare ca-i un fulg. Laurica are numai 15 kg, mi se pare cam putin comparativ cu grasunu care are doar un an si 2 luni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:52 AM |
|