![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Ce comoara ochioasa aveti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !
Si Diana mea avea buzele la fel cand era bebe, acum parca nu mai sar atat de mult in ochi, dar cand era micuta privirea iti cadea direct pe buze. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce scumpa e si adorabila, chiar daca n ar avea cercei s ar vedea ca e fetita dupa trasaturi. Cred ca toata ziua o pupacesti.
Roxana pana la urma ochii tot deschisi la culoare sunt ? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pup si eu printesa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Chiar m-am uitat pe niste poze de cand eram eu mica, eu aveam buzele extrem de subtiri si ochii foarte mari. Si nu inteleg cum intre timp s-au inversat proportiile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zau, ce ti-i cu empatia asta, cand o vad asa mica si dragalasa, vreau si eu. In real life, nici n-as indrazni deocamdata sa ma gandesc la asa ceva.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca, Roxi!
E o scumpa in costumasul acela roz, acum am vazut-o si am ramas placut impresionata. Sincer, deja a inceput sa-si schimbe trasaturile, se face mai frumusica!...si incepe sa semene un pic si cu tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
O dulceata! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sa o pupi din partea mea cu drag (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftorici, pai ti-am zis eu ca atunci cand sunt nou-nascuti nu-s prea expresivi. Mie mi se pare ca seamana toti intre ei.
E ingerasul nostru care ne face sa mai uitam de tata. Walpu, sunt f draguti cand sunt mici, dar stii si tu ca un copil inseamna responsabilitate si renuntarea la multe. N-o zic cu vreun regret, ci doar spun ca trebuie sa fii pregatita. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
E adorabila in costumasul roz! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si intr-adevar are un botic scumpic rau.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Bebe mic si cuminteeee (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ! Rox trebuie sa le prezentam, peste vreo 2 ani asa cand o aduc pe a mea in vacanta!!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxi ce papusica dragalasa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:33 PM |
|