![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, mai am o problema si cred ca tot de montignacu ii legata ca acum o aparut. De-o vreme am inceput (reinceput ca n-am mai avut de mai bine de un an) sa am carcei la picoare (talpa si pulpa). Ceva imi lipseste din meniu parese si nu stiu ce. De la lipsa de magneziu erau astea?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi mai apar, dar numai cand mananc neconformitati seara si nu mai fac miscare dupa aceea. Pe tine te-apuca asa, din senin, chiar daca mananci numai conform?
Ia magneziu, n-are ce sa strice. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cam din senin zic eu pentru ca sport nu prea fac decat involuntar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , iar de o anumita treaba nu am gasit de ce sa le leg. Deci nu fac in noaptea in care am mancat ceva sau am alergat sau ceva, ci am perioade (luni, saptamani) cand daca nu is atenta cum misc piciorul sau daca ma intind pac ma prinde si am cel putin 1-2 pe zi. Oricum, am mai avut eu perioade din astea si asa stiu ca apar de la lipsa de calciu si magneziu. Eu m-am gandit repede ca sa nu aiba legatura cu Monti, asta fiind schimbarea "majora" ce am facut-o eu in ultima vreme, dar nu cred totusi ca asta e motivul. Si oricum nu sunt foarte stricta eu.
Am inceput sa iau pastilute. Si am citit ca untul de arahide contine magneziu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , iar daca e fara adaus de zahar pot sa-l pap. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Mai e loc in clubul montignacelor? (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Am stat 5 minute si m-am uitat la monitor, fara sa stiu cum sa incep. Clar, e mult prea de dimineata pentru mine... asta pe langa faptul ca nu am talent la compuneri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe scurt: multe kg in plus, diete peste diete, de 10 ani incoace, variatii de +/- 10 kg de la un an la altul... si in momentul actual, cea mai mare greutate pe care am avut-o vreodata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am citit cateva zeci de pagini din ce s-a scris pe forum despre Montigniac si cateva articole de pe site (recunosc, nu am citit tot ieri, din lipsa de timp, dar promit sa recuperez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Cred ca ar fi o solutie buna si pentru mine. Ca si majoritatea persoanelor, reactionez "urat" la carbohidrati: ma ingras, ma balonez, am probleme de digestie, etc. O sa incerc sa citesc cat mai mult din informatia care exista... dar asta nu inseamna ca nu voi pune si intrebari stupide, pe care probabil le-au pus si alte persoane si ale carori raspunsuri le-am ratat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si o sa ma mut imediat la meniul zilnic, unde astept "suturi in fund" pentru meniurile neconforme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) to the MM's club!
Mult spor la dat kilograme jos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai te asteptam dincolo, la meniu. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) to the MM's club! Mult spor la dat kilograme jos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc, Fanny si Kalua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa am spor! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
buna! smile.gif azi e prima mea zi oficiala de montiniac, sper ca m-am descurcat ok, desi ca prea gras... trozneala.gif
dar, scuze, prima data se incepe cu prezentarile, si dupa aia cu vorbaria.....asa ca.... ma numesc andreea, detin un numar mare si rotund de kg rusinosul.gif , pe care am tendinta sa le alint ca fiind oaia mea...am cel putin 20 de kg de dat jos valea.gif . sper sa nu fie oribil de greu si sa am vointa suficienta, in prezent am nici mai mult nici mai puti de 80 de kg, asta dupa ce am slabit 6. dar sunt increzatoare in acest MM si cred ca o sa pot conta si pe ajutorul vostru nu? ce ziceti? ma primiti? azi am fost la cumparaturi si am cumparat asa: 1 tarate de grau 2 fulgi de ovaz 3 hrisca 4 fulgi de secara 5 seminte de in am tot cautat dar nu am gasit, nici macar la sg plafar pe care il avem in oras, faina de soia, de naut, etc... pt astea cred ca trebuie sa ma duc in bucuresti in fine, vroiam sa va intreb cum as putea sa folosesc si sa prepar tot ce am cumparat... de ovaz si de secara am o idee- cu lapte degresat la micul dejun si nu va suparati pe mine, dar sunt noua si la MM, dar abia incep a-mi construi o relatie, sper eu de lunga durata, cu bucataria nesigur.gif. asta nu stiu cum o sa fie pt ca eu sunt o impiedicata de cand am facut primii pasii si asa am ramas... ce ziceti ma ajutati??? e conform tot ce am luat??? si inca o intrebare inainte sa va ametesc de tot, daca nu cumva sunteti deja... pot sa imi fac pt micul dejun glucidic lapte cu 0,1% cu orez brun? e singurul de care am gasit. si sper sa fie conform atat, pentru moment, si sa nu va speriati ca am scris romane aici, dar asa mi-e firea...ma intind la povestiri fluierat.gif sper sa ma scuzati, dar msg meu de mai sus l-am postat prima data la prezentari, dar mi-am dat seama ca nu e bine, asa ca il pun si aici... dupa cum spuneam sunt foarte noua pe aici si sper sa ma scuzati si ne vedem si la topicul de meniuri zilnice (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Bai nene! M-am ingrasat! RAU! De maine incep regim cu supa de varza, oricat de nerecomandat e, o saptamana,maxim 2. Apoi vreau sa ma mentin cu dieta sau regim, de fapt, ca-i pentru 'totdeauna', Montignac si voiam sa va intreb ce carti sa cumpar(am gasit pe net mai multe), ah dar nu pot da link ca e romanesc (Vai, stiu regulamentuul!). E vorba de "Ma hranesc, deci slabesc" si "Retete si meniuri Montignac". Mi-e mai usor de folosit ceva palpabil, decat sa rasfoiesc forumul asa, pe nestiut nimic,dupa retete:)
De maine incep sa merg si la sala. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
N-am mai tinut-o fiindca dupa 2 zile mi s-a facut rau. La sala evident tot 2zile am mers:| Sunt naspa.
Aici nu am gasit carte Montignac si m-am certat si cu maica-mea care-mi zice ca mananc ca vaca:| (stiu, frumos din partea ei) si pe care o doare in 14 cand ii spun de regimul asta. Nu stiu unde naiba sa caut cartea, se gaseste in diverta, in orasele mai mari(cca 200.000 loc.?) pentru ca am intrat eu pe toate paginile din site si cu cat intru pe mai multe cu atat ma simt mai in ceatZa. Nu inteleg cum va dati seama daca ceva e conform, exista magazine speciale de unde luati sau vreo firma anume? Am observat ca nu dati nume exacte si de-asta nu pricep nimic:( M-am uitat pe tabelul cu IG mic si n-am mancat mai mult de jumatate din chestiile de acolo, adica nu par asa...chestii care pot fi transformate intr-o masa copioasa cum spuneti voi ca sunt cele din regimul montignac. Cand ma uit la retete montignac, ma gandesc ohoohoo, cate mancaruri, si cand vad tabelele mi se pare..paradoxal. In mintea mea e o varza:( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:25 AM |
|