![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Buna fetelor! Vreau sa fac o declaratie: (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ! Va admir ca aveti rabdare sa impartasiti din experienta voastra si celor aflate la inceputul "cunoasterii Montignac".
Am nevoie de un sfat: desi mananc suficient seara la ora 19, peste vreo trei ore mi se face o foame... Parca se instaleaza un soricel acolo. Ziua nu mi-e asa foame intre mese. Ce as putea manca la ora 22 sau 23? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Light Blue (apropos, fain parfum, il am si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Sedere si lectura placuta si la citi mai multi prieteni. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
off topic!! Oare de ce nu ma mira ca il ai Maat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastelata, ia uita-te aici.
Te poti ghida dupa meniurile si retetele noastre, in rest iti stam la dispozitie pentru eventualele nedumeriri. @Light Blue: poti manca niste fructe, un iaurt, ceva usor si seara tarziu. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 12-September 08 Member No.: 4,703 ![]() |
buna fetelor! am decis sa ma alatur si eu voua! tot citesc forumul de vreo 2 zile, dar abia acum mi-am facut curaj sa va scriu. As vrea sa incep dieta montignat de luni. dar am o intrebare..sper sa nu para stupida...unde gasesc lapte cu 0% grasime?adica daca iau cu 0,1 e bine? eu as vrea sa slabesc vreo 10 kg sau vreo 8..depinde de cantarul pe care il folosesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) adica sa ating 45 de kg. am incercat de multe ori sa tin un regim dar nu am putut sa tin mai mult 4 zile pt ca fetele cu care locuiesc ma tenteaza neincetat. Sper ca voi reusi cu ajutorul vostru!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
smarandito, bine ai venit la noi!
Toate produsele cu 0% grasime inseamna cu grasime intre 0 si 1%. Deci laptele cu 0,1% grasimi e perfect. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 12-September 08 Member No.: 4,703 ![]() |
ma bucur tare ca am primit un raspuns asa de devreme (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Totusi vreau sa te mai intreb ceva. prima parte a dietei cate zile tine? am citit atatea incat m-am zapacit de tot...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pina ajungi la greutatea dorita!
Mult succes si (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi! |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
io-mi cer iertare dinainte daca scrie undeva si io mai intreb dar nu vazui: dieta asta este adepta a 3 mese pe zi numai?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, trei mese la care sa mananci pe saturate. Bineteles ca se mai poate lua si cate-un snack intre mese, dar optimal e numai de 3 ori.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 05:20 AM |
|