![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci Kalua- not my cup of tea cum zice inglezu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Multumesc pentru raspuns!
Mai am multe intrebari, dar le prezint pe rand. La un mic dejun glucidic pot sa mananc mar cu cereale,urmat imediat de o felie de paine cu gem conform? Sau trebuie sa astept 30 minute? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cel mai bine este , ca sa nu dai gres, sa citesti meniurile Monti pe care le folosesc fetele montignace.
Le gasesti in subforumul Retete pentru regimul Montignac Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca oricum amesteci marul cu cerealele n-are niciun rost sa mai astepti cu painea.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 12-September 08 Member No.: 4,703 ![]() |
cate zile dureaza prima parte a regimului? eu incep de maine..odata cu serviciul..urati-mi spor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Acelasi traspuns: TII faza I pina ajungi la greutatea dorita. Perioada depinde de:
- cit de corecta esti in alimentatie - de metabolism. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Vad ca ti-a raspuns si Maat mai sus...
Faza 1 se tine pana cand dai jos nr. de kg dorite, sau minim 3 luni, pana ti se obisnuieste pancreasul cu noul stil de alimentatie. Apoi treci la faza a 2-a, pentru mentinere. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 12-September 08 Member No.: 4,703 ![]() |
ok..multumesc mult..am sa va tin la curent (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Am urmarit cu interes care sunt meniurile fetelor de la "Ce mancam azi: Dieta Montignac", dar unele fete descriu cu atata talent ca mi se face pofta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) De exemplu, am facut o adevarata pasiune pentru fulgii de ovaz, au un pic gust de nuci, ati observat? Ce mai, sunt o bunatate combinati cu mere rase sau iaurt.
Aseara am facut ardei kapia umpluti cu telemea. Ce deliciu! Multumesc Kalua pentru reteta! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Din pacate nu am decat cartea "Ma hranesc, deci slabesc", aparuta in 2000. Am inteles ca exista o varianta actualizata. Cum se numeste cartea? O gasim in librarii? Si pana o gasesc si o citesc, imi puteti spune daca morcovii rasi cruzi se pot manca mai des, fie simpli, fie cu cascaval ras? Multumesc! Spor in continuare! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Morcovii cruzi pot fi mancati cat de des vrem.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 04:52 AM |
|