![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ai grija la indicele glicemic (sa fie sub 35) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si redu grasimile.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am vesti proaste. De la tyrozol am pus 6 kile in 3 saptamini. Trebuie sa fac ceva, insa nu stiu ce...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Doctorii nu au nicio solutie?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu. Doar sa maninc cit o vrabie, ceea ce mi se pare aiurea. Medicamentul incetineset arderile. Pot sa ma dau si cu fundul de pamint, tot degeaba.
|
|
|
![]()
|
|
Ce porcarie. Dupa ce te-ai straduit sa slabesti...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Diana, sport!
Prin Tae Bo, poti sa arzi pana la 1000 de calorii. Sau daca o sa imi spui ca nu ai timp, bicicleta de la tine acasa...Dar eu cred ca o ora de cateva ori pe saptamana se poate gasi intotdeauna. oops...ce caut eu pe topicul de diete, care nu am tinut niciodata?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cat timp trebuie sa mai urmezi tratamentul?
Oricum Diana sanatatea e inainte de altceva. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu ma gandesc ca si cresterea in greutate poate afecta sanatatea. Nu cred ca e in regula o crestere atat de brusca.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Am pregatit azi o zacusca, nu stiu sa ma bag in ea, sau hranesc populatia din casa numai?
In compozitie a avut doar vinete,ceapa,ardei kapia ,un dovlecel si cam 200 ml ulei de masline. Dupa umila mea parere,ar fi la liber pt monti dimineata cu wasa,dar daca stie cineva mai bine ,dati-mi peste maini(sau nu?)! (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Eu zic ca e conforma.
Go for it ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:32 AM |
|