![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 7-August 09 From: Cluj Napoca Member No.: 6,958 ![]() |
Buna!
Am o intrebare legata de laptele de soia. Am gasit prin supermarket-uri 2 feluri de lapte: cu zahar din trestie de zahar (care nu este conform) si lapte cu fructoza (care ar fi ok) dar cu 1.2% grasime. Intrebarea mea este: exista si lapte de soia fara zahar (eventual cu fructoza) si fara grasimi?? Multumesc PS: vreau ceva dulceeeeee.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Lamiax, bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Lapte de soia eu am gasit la plafar, din cel degresat, fara nici un adaos de fructoza. Dar poti folosi si lapte normal degresat, daca nu gasesti din soia. Sau iaurt. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si indulcesti tu cu fructoza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ba eu zic sa se abtina. Sa incerce sa se dezvete de gustul de dulce.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 7-August 09 From: Cluj Napoca Member No.: 6,958 ![]() |
Pai nu-mi trebuie mie dulce in lapte, ca oricum eu il adaug la cafea. Vreau sa va spun ca deja am calcat stramb, dar fara intentie, doar ca m-am grabit cand am facut cumparaturile pentru aceasta dieta si nu m-am uitat cum trebuie pe lista cu IG si am ajuns sa-mi fac orez basmati cu ulei de masline (adica am facut o combinatie aiurea) si mi-am pus taiteti chinezesti in supa, si nu de aceea buni ci dintr-acea cu IG 70. Offf...mai am pana ma prind de toate dedesubturile astea...
Am o intrebare, mai mult o curiozitate de fapt: eu nu am baut apa ieri, decat foarte putin, dar vreau sa va spun ca am fost la baie de 10 ori, desi nu stiu de unde puteam elimina atata apa, ca de intrat nu prea a intrat...este asta un efect al dietei?? si azi la fel s-a va intampla, ca am inceput bine.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Va pup |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Buna ziua Doamnelor,
Pentru o "novice" a regimului Monti, am nevoie de o informatie. Se apropie ziua de nastere a fiului meu si din traditie iesim cu familia undeva in oras. Si cum copiii mei sunt innebuniti dupa mancarea chinezeasca as dori sa va intreb daca mâncarea chinezeasca fara orez, e cumva conforma? Multumesc, va doresc o zi superba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu e conforma pentru ca sosurile chinezesti se leaga cu amidon.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Nu e conforma pentru ca sosurile chinezesti se leaga cu amidon. Merci. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Atunci va trebui sa imi conving familia sa mergem undeva unde pot si eu manca meniu conform cu Monti. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Eu am vesti proaste. De la tyrozol am pus 6 kile in 3 saptamini. Trebuie sa fac ceva, insa nu stiu ce... Maat, cand au aparut problemele de tiroida? Cate kg ai avut si cate ai dat jos;in cat timp? daca nu te superi poti sa spui; acum mai tii faza I ? As vrea sa stiu daca voi, care ati tinut o perioada indelungata, dieta si daca acum tineti faza II, va mentineti greutatea? ma refer mai ales la cele care ati dat mult jos pentru ca eu asa am nevoie sa urmez. Multumesc si va pup pe toate |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Melcri,buna !
Daca imi permiti ,pot sa-ti spun ce s-a intamplat cu mine. Am inceput in aprile 65 kg ,prima luna am slabit 5 kg ,dupa care urmatoarele 2 luni mai usurel ,din iulie am tot 55-56 kg ,lumea trage de mine sa nu mai slabesc,desi greutatea imi este aceeasi. Chiar daca nu mai postez la "ce mancam azi" pot sa spun ca tin faza II din obisnuinta ,dar mai am cate un beep(vorba unora) dar nu sar calul ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:06 PM |
|