![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Problemele la tiroida au aparut in vara trecuta. Dar nu am stiut de ele pina in aprilie anul aceasta. De dap jos am dat mult. Acum o cam pritocesc cu dieta...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Melcri,buna ! Daca imi permiti ,pot sa-ti spun ce s-a intamplat cu mine. Am inceput in aprile 65 kg ,prima luna am slabit 5 kg ,dupa care urmatoarele 2 luni mai usurel ,din iulie am tot 55-56 kg ,lumea trage de mine sa nu mai slabesc,desi greutatea imi este aceeasi. Chiar daca nu mai postez la "ce mancam azi" pot sa spun ca tin faza II din obisnuinta ,dar mai am cate un beep(vorba unora) dar nu sar calul ! Ai slabit f mult in 4 luni am sa ma uit sa vad ce-ai papat,probabil f strict,eu citind f mult am mai facut rabat cu noile descoperiri Monti, dupa cum am scris, si poate ca nu sunt in regula ( eu sau ele) .De cand esti la faza II? Merci pentru raspuns. Perseverez,imi dai incredere. Maat,te salut;am citit despre performantele tale nu pot sa cred ca nu arati bine la kilele pe care le afisezi,la inaltimea ta ;eu sunt mai scunda si cu vreo 25 kile mai mult ,dar n-as vrea decat vreo 16 kg mai putin( stiu ca asa arat bine); stagnez deocamdata pentru ca de fapt nici nu pot sa spun ca astea sunt rezultate Monti.Te mentii cu faza II? Am vrut sa intru pe linkul cu pozele fetelor dar nu am gasit pozele sau nu stiu eu sa butonez;ai o adresa directa? sau poti sa-mi spui te rog cum sa procedez? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna fetelor! Am reusit in ultimele zile sa citesc cam tot ce-ati scris voi aici si mi-ati devenit tare drage. M-am apucat si eu de MM de aproape 2 saptamani si a fost o adevarata bucurie sa va descopar, pentru ca stiu ca am nevoie de ajutor, eu fiind o persoana foarte pofticioasa. Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
PS. Azi dimineaza aveam 77.5 kg si prima tinta e 70 kg. Inaltimea mea e 1.75 O zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ti-ai facut curaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am vazut in ultimele zile cit de constiincioasa ai fost la citit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 7-August 09 From: Cluj Napoca Member No.: 6,958 ![]() |
Buna fetelor! Cum stati cu dieta? Sunt in a 3-a saptamana, si am dat jos 500 grame. E putin, dar nu ma isterizez ca stiu ca slabesc ffff greu, cam o luna dureaza pana isi da seama organismul meu ca ar trebui sa consume si din rezerve - e cam lenes, asta e! Sunt foarte mandra de mine ca nu am mancat prajituri. A fost ziua unui coleg la noi la birou si a adus evident prajituri, si nu dintr-acelea clasice de la cofetarie, ci cu fructe si vanilie.....asa mirosea de bine in tot biroul, dar am rezistat la toate indemnurile din partea colegilor ("ia si tu o prajitura ca nu te ingrasi dintr-atata", "vai ve bune sunt, nu am mai mancat asa ceva") si acum am un zambet mare pe toata fata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voi nu mai dati nici un semn de viata?? Sa presupun ca toata lumea e in concediu si se distreaza? Va pup |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Sunt crunt dezamagita. Dupa ce am slabit intr-o "veselie" in primele 6 saptamani, am dat jos 6 kg., acum cand am imediat 2 luni de cand am inceput Monti nu mai misca deloc acul cantarului. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar culmea e ca blugii cad jos de pe mine si fustele imi sunt largi. De e totusi bine. Cred....Sper... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ah, te-am vazut. Aratai totusi bine si in mai . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum trebuie ca esti un fulgulet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pirigoce, stai linistita ca e de bine. Asta e "Faza de platou", asa se numeste. La cantar nu mai dai jos neam, insa scazi la centimetru.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Ah, te-am vazut. Aratai totusi bine si in mai . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum trebuie ca esti un fulgulet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ei nu chiar, dar imi place cum imi sta in blugii cu talie joasa. Am sa o rog p fiica mea sa imi faca niste poze ca sa convingeti si voi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pirigoce, stai linistita ca e de bine. Asta e "Faza de platou", asa se numeste. La cantar nu mai dai jos neam, insa scazi la centimetru. Trebuie sa recunosc,ca sunt totusi multumita de felul in care scad la cm. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 25-August 09 Member No.: 7,046 ![]() |
BUNA , SINT NOUA PE AICI ,IMI POATE SPUNE SI MIE CINEVA DACA BRINZA TELEMEA ,ESTE CONFORMA?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:08 PM |
|