![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi!
roberta, tu esti cu teoria, noi cu practica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pana la urma orice om care s-a chinuit cu n + 1 diete e fericit cand da peste una pe care-o poate tine pe viata si care-l ajuta si nu-l intereseaza filozofarile astea nici cat negru sub unghie. Si vorbesc de lume care a cutreierat pe la nutritionisti sau chiar clinici de slabire. Mie mi se pare la mintea cocosului ce spune Montignac in pasajul asta, la dietele hipocalorice scade metabolismul bazal (sper ca asa-i spune), explicatia-i asa cum zice el im exemplul postat de tine. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna Fetelor. Am facut-o lata, dar rau de tot. Nu am nici o problema cu abtinerea de la dulciuri, dar nu ma pot abtine de la chestii condimentate, sau sarate. Si bineinteles, sotul a hacuit un film de pe net, la care ne-am uitat mancaand popcorn. Stiu ca are IG foarte mare, dar nu am putut sa ma abtin. Acum ce fac? Continui fara greseli sperand ca pancreasul meu era la mare si nu a sesizat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asta e! Sunt oftigata si cu asta basta. V-am pupat si fiti mai tari ca mine!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
In locul tau as bea multa apa cu lamaie si as mananca mai pe seara si maine multa salata verde. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Roberta,te invitam si in gasca Montignacelor practicante!
Sint sigura ca ai cel putin o prietena f slaba, care papa vrute si nevrute si nu se ingrasa deloc.Cum actioneaza aici teoria caloriilor? De asemenea, poate chiar tu esti asa, o persoana care consuma alimente 'pe alese', cu grija si atentie la dulce, fainoase, etc si totusi, nu ai scaderi spectaculoase in greutate sau o silueta de invidiat, dimpotriva. Cum explicam aici teoria caloriilor? Cum sa-mi explic eu, o persoana care maninca tot pe saturate(ca inainte), dar in mod clar, doar alimentele cu IG potrivit, scaderea mea in greutate? Am slabit aproape 15 kg de cind maninc montignac, fara sa fac foame deloc. Si ptr ca barbatul meu are o glicemie la limita, iar fata mea are 18 ani aproape si e f preocupata de cum arata,cu totii am acceptat sa adoptam acest mod de viata.Rezultate: barbatul meu a slabit 10 kg si se mentine excelent.Glicemia i se mentine 'la limita' doar prin alimentatie, toate analizele s-au modificat spectaculos(medicul i-a spus ca avea analizele unei persoane de 70 de ani,inainte).Fata mea, care inainte tinea zile intregi de infometare, maninca pe saturate si e mai supla ca oricind. Printre altele, eu fac parte dintre persoanele care-l simt pe Dumnezeu alaturi si sint convinsa ca exista, atita timp cind simt ca e zi de zi, clipa de clipa linga mine, chiar daca nu l-am 'vizualizat' niciodata. Tocmai in aceasta idee, simt pe pielea mea ca Monti e genial, destept, novator si ca teoria lui e foarte adevarata.De ce nu incerci toate astea pe pielea ta? E cel mai bun mod de-a te convinge! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna montignacelo! Stoina, fara sa-ti par lingusitoare, vreau sa-ti spun ca fac parte din galeria ta. Tocmai cand era sa clachez, din pdv Monti, ai aparut tu cu mesajul pt Roberta. Deoarece nici sufleteste nu-s chiar k, ultima fraza parca era scrisa pt mine. Ca sa vezi unde dai si unde crapa. Multumesc, si scuze ca am scris aici despre altceva decat monti. Va pup.
Buna ! revin pt ca am o nelamurire. Painea foloofului e conforma cu faza I? Daca da cand trb mancata? Doar dimineata sau pot si pe la pranz?Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Doar dimineata painica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Cecilia, ramai in galeria mea! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sper din toata inima sa fii bine sufleteste, este f important pentru a putea tine o dieta.Dumnezeu sa-ti fie-alaturi, draga mea.
Painica e ok doar dimineata si se poate combina cu grasimi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E mortal de gustoasa, respecta reteta si spune-mi daca ti-a placut! Atentie, nu folosi praf de copt, contine amidon.Sfat Kalua, urmat cu incredere de mine: suplinesti lingurita de praf de copt cu una(2 in total) de bicarbonat de sodiu.Pupic . |
|
|
![]()
|
|
Buna fetelor! Te pup Stoina! Azi am facut o mare boroboata, dar mare de tot.
Am halit o inghetata si un KFS. Imi dau seama ca asa nu se tine o dieta, imi fac mea culpa, dar cand iti mananca toti colegii, in cancelarie , in nas, simti ca mori de pofta. Am incercat sa ripostez cu niste mere , dar in zadar. Pt maine am deja un meniu pregatit, il postez pe gastronomie. Asta e, acu ma duc sa dau cu mine de pamant. De fumat am reusit sa ma las, acu sa vad daca ma las si de alte obiceiuri proaste. vA PUP! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Ola, doamnelor si domnitelor!
Tare-mi mai sunteti dragi, asa m-apuca pe mine elanu, si-mi trebui sa va zic numaidecit iute iute! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am ajuns acasa, is foarte fericita. Minc bine si corect, singura mea problema is merele, de care nu ma poci lasa domne nicicum. Apoi, alt bai: ciuciu carti in librarii. De unde le putem comanda pe net, un sait de incredere si corect, adica? |
|
|
![]()
|
|
Buna Fetelor! Am gasit in carrefour mazare verde uscata. Sper ca e conforma, deoarece pe lista ci IG nu am gasit , sau n-am fost atenta. Va pup!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:52 AM |
|