![]() |
![]() ![]() |
![]() |
babyiepurash |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iepurasule, eu in locul tau as spune NU. Esti atit de frageda... ca NU INCA. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi. Multumesc de sfat!promit sa-l urmez!:)pupicei:* |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-March 08 Member No.: 3,496 ![]() |
Salut
sunt ioana si am 19 ani....ce vreau este sa stiu daca orice barbat inseala....eu am un prieten de 3 ani si cand era vb de facut sex...nicodata nu spunea nu......dar de o luna parca nu ii mai place de mine.....nu mai vrea tot timpu ocoleste subiectu...spune ca are treaba sau ceva de genu...ce credetzi este semn ca ma inseala:(.......pup |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu vei afla daca te insala decat intrebandu-l! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu stiu cati barbati ar raspunde sincer la intrebarea "ma inseli?" Si nu stiu cat femei ar crede in raspunsul lor cand inima le spune alteva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Totusi, si eu cred ca discutia cu el e cea mai buna solutie. Mult mai buna decat sa stai sa-l spionezi incercand sa prinzi un crampeie de probe. Ioana,bine ai venit la noi. imi pare rau ca te confrunti cu o astfel de problema. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Salut sunt ioana si am 19 ani....ce vreau este sa stiu daca orice barbat inseala....eu am un prieten de 3 ani si cand era vb de facut sex...nicodata nu spunea nu......dar de o luna parca nu ii mai place de mine.....nu mai vrea tot timpu ocoleste subiectu...spune ca are treaba sau ceva de genu...ce credetzi este semn ca ma inseala:(.......pup Esti cam mica sa iti pui probleme existentiale de genul "orice barbat inseala", te vei lamuri de treaba asta pe parcurs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe de alta parte, in relatia ta ar trebui mai degraba sa fii atenta si la alte aspecte, nu sa te raportezi doar la faza cu sexul (nu ca nu ar fi si asta un barometru al relatiei) si sa vezi daca au aparut si alte schimbari in comportamentul lui (a nu se intelege prin asta ca trebuie de faci pe detectivul). Oricum, nu il intreba pe fata daca te inseala sau nu, unul mai smecher te va vraji de vei ajunge sa il crezi o victima a paranoiei tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) N-am apucat sa spun "buna", dar o fac acum: Buna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by chintesenta_raului: Mar 19 2008, 12:19 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) chinte!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 19-March 08 Member No.: 3,502 ![]() |
Inteleg ca este un site dedicat femeilor dar am si eu o problema in ceea ce priveste fetele... Am 18 ani si iubesc o colega de clasa. Am fost cu ea 3 luni dar ea s-a suparat din niste motive neintemeiate si este acum foarte distanta... E prima domnisoara careia am putut sa-i spun "Te iubesc!"... Si chiar o iubesc din tot sufletul... Ce as putea sa fac sa o recuceresc? Daca se poate sa-mi raspundeti pe e-mail.
This post has been edited by Fanny: Mar 19 2008, 10:29 PM
Reason for edit: discutiile se poata pe forum
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
1. Discutiile se poarta pe forum.
2.Nu-i nevoie sa deschizi un nou topic, cu acelasi titlul,and exista deja unul. Doua puncte din regulamentul forumului, pe care te rugam sa-l respecti, Ionut! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Ce intelegi tu prin "motive neintemeiate"? Chestia asta e cam relativa iar tu nu ai oferit detalii. Pe de alta parte, mi se pare cam mult spus "te iubesc" dupa 3 luni de zile. Ma rog, doar parerea mea :| |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Chintesenta, sa inteleg ca nu crezi in "love at first sight" ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:29 PM |
|