![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La cosmetica decorativa sunt produsele "de firma" net superioare celorlalte, stau acolo unde le pui, nu irita, au culori faine.
Eu folosesc de vreo 2 ani farduri de ochi de la Dior. Au o cutiuta cu 5 culori, cred ca tine 3 ani si asta la folosire zilnica. Un creion de sprancene f misto si bun are Chanel, dar trebuie atentie la alegerea culorii. Pensoane bune si ieftine aduc din cand in cand la Tchibo. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pentru Elle:
Din pacate fard Maybelline Cool Effect nu se mai fabrica si l-au retras de pe piata, cel putin eu nu l-am mai vazut. Era intr-adevar bun, dar nu erau decat nuante sidefate, deci nici vorba de nuantele bej (eu aveam nougat care era auriu si iced melon, un maro-roscat) sau ciocolatiu. Sunt insa cele noi, Exper Wear, rezistente, si mate si sidefate, si cam la 120 000 lei. In rest, Seventeen sunt bune, chiar si sidefate, se pot face mate daca se aplica intai pudra sau fdt, la mine nu se strang pe pleoapa. Mi-am luat deja trei nuante si ma gandesc sa mai imi iau vreo doua, nu credeam ca sunt bune, am avut mai demult si erau cam "prafoase". Am testat si Rimmel, duo, rezista bine, deocamdata si imi plac culorile, sunt naturale. De la Avon sunt bune si rezistente cele Perfect Wear, gen stilou, nuantele sunt discrete. E drept ca ma cam tenteaza si pe mine Bourjois, care insa au aproape numai nuante sidefate, si Max Factor, unde am vazut culori faine si cred ca sunt si mate, si L'Oreal Trio, dar mai incolo. Cel de care vorbeste Kalua, Dior (cred ca 5 couleurs), sunt cam 195 lei, dar, daca rezista 3 ani, merita ;). Si Deborah sunt cam 11 nuante vreo 30 lei, si au cred trei variante. Nu le-am testat, inca. Si am mai ochit ceva, cu 3 nuante perlate, 30 lei, super faine. (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/trio.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE elle_ni, nu stiu ce-oi fi avand tu cu numele meu...daca ai citit Faust a lui Goethe o sa-ti dai seama- noaptea Valpurgiei este noaptea Sabatica de ritualuri cu magie neagra in care vrajitoarele se incaierau intr-un dans erotic salbatic pentru a-l curta pe printul intunericului in vederea fufu... anyway, la mine a fost numai o optiune de a razbate prin padurea de nickuri de pe yahoo si nu fac Black magic :P hai mah, nu te supara...da' nu-ti retin nikul, unde mai pui ca nu am citi "faust" si nici nu o voi citi, pentru ca Goethe nu e pe lista mea de scriitori favoriti....so, ideea era ca ma impiedic intr-un nik asa alambicat...repet...nu te supara, ca nu am zis-o cu rea intentie... in rest, va multumesc fetelor...sa vedem pentru ce voi opta in final...hmm...Max Factor sau Bourjois, sau Revlon....vom vedea la fata locului paleta de culori, amanunt extrem de important...bine ca acum stiu cam la ce marca sa ma opresc... :floricele: :floricele: :floricele: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu am folosit pana acum avon si seventeen si am fost dezamagita. iar acum doua zile mi-am luat un fard mono crazy priorities si...din nou sunt dezamagita. :(
aaa, ar mai fi ruby rose care nu sunt asa de rele pe cat ma asteptam. fata de cele din urma sunt chiar rezistente. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Eu sunt crazy dupa fardurile ruby... nuantele sunt super si usor sidefate (nu exagerat ca sa incarce prea mult) nu sunt scumpe si au un miros delicios.. le folosesc de ani buni si sunt deoparte cu celelalte produse pe care le-am descoperit care imi fac mie bine (dupa ani de cautari :fluierat: ) :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:-X ce-i de facut? :)
ruby daca le-ai scapat.. se sfarama taaaare! stiu eu de la fratemiu :hainoroc: |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
dap, ruby rose sunt super ok. ;) chiar dureaza, sunt si sidefate... mai sunt alea rezistente la transfer de la avon, insa unele se strang. am nimerit si unele care nu :P
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
fetelor, fardurile de la sephora cum sunt? sper ca nu la fel cu cele de la crazy priorities... ???
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
chiar ma gandeam sa iau ceva de la crazy priorities.. nu sunt bune?
|
|
|
![]()
|
|
baby, mi-am luat un fard mono de la crazy priorities si nu prea imi place. se strange la cute + ca parca se cam sterge... ??? eu am nuanta 690.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:50 AM |
|