![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
@ Altheea - culorile din paleta U.D. sunt f rezistente mai ales daca sunt aplicate peste acel Primer Potion care vine odata cu trusa.
@ roxannell- destul de mult pt un anticearcan dar tinand cont ca sunt produse profesionale... te referi la care din ele? Full Cover sau Lift Concealer? Ce multe Roxanici pe aici pe forum, by the way! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, avem , nu ne plingem - si ni-s toate dragi!
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, RoxieFoxie! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 9-January 08 From: Momentan in Bucuresti Member No.: 2,974 ![]() |
Multam fain Admin ... inseamna ca multe din Roxanici sunt contaminate si ele ca si mine cu virusul " pictatului chipului" ?
Ma bucur si eu ca sunt printre voi si la cat mai multe postari. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Eu sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de cele de la Bourjois. Se pot folosi uscat sau se poate adauga apa ...in ambele cazuri au un efect (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si niste culori (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Am si eu cateva intrebari totusi: unde se gasesc produse ArtDeco si Deborah? A incercat cineva Biguine ( l-am vazut prin Sephora si prin Unirea)? Cam ce preturi sunt la Make-up Forever? Am inteles ca exista un anticearcan la Make up Forever pe care toata lumea il lauda ca ar fi extraordinar. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) Artdeco - ina center, deborah - unirea (la parter, pe la standurile alea). splendora, gand la gand cu bucurie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 21-November 07 Member No.: 2,686 ![]() |
E extraordinar anticearcanul de la Make Up For Ever. costa cam 70 ron... Magazinul Make Up For Ever se gaseste pe calea 13 septembrie nr. 117, e pe coltul unui bloc... E un boutique numai cu produse de machiaj profesionale unde se fac si sedinte de machiaj... te rog frumos dc ai fost ai putea sami spui kum este magazinul make up forever. in sensul de ce produse au, dc au toate produsele sau doar kateva si ce preturi au. exemple ma refer. kat este un fard de ochi k 4 sau trusele acelea de 10 farduri de ocki si blushuri. ce stii tu, sami dau putin seama kum sunt preturile fata de afara. Si kand ai zis sedinte de amchiaj la ce teai referit la kursuri sau la faptul k te pot makia profesionisti kontra kost? merci anticipat |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bine ai venit la noi, Raisha! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Pana sa-ti raspunda fetele, vin eu cu o rugaminte. Incearca sa scrii corect romaneste. Ne va fi mult mai usor sa intelegem mesajul tau. Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 21-November 07 Member No.: 2,686 ![]() |
Bine ai venit la noi, Raisha! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Pana sa-ti raspunda fetele, vin eu cu o rugaminte. Incearca sa scrii corect romaneste. Ne va fi mult mai usor sa intelegem mesajul tau. Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imi cer scuze. e defect profesional. sunt medic si scriind mult si repede folosesc foarte multe prescurtari. iar da ai dreptate litera "k" o folosesc involuntar in toate convorbirile pe calculator. imi cer scuze si promit ca nu se va mai intampla. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetele, unde se gasesc in general produsele Jade?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, ar trebui sa le gasesti tot acolo unde le gasesti si pe cele de la Revlon. Daca nu ma insel, e gama profesionala de la Revlon, cum este Radiantul la Seventeen.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:50 AM |
|