![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aha, saru mina de pont! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Fetele, unde se gasesc in general produsele Jade? am vazut chiar ieri in real, chiar in hypermarket la raionul de cosmeticale. in cta mai e si un drug store unde am vazut mai demult, se num new life, cred ca exista si in buc. si da, roxanica are dreptate, unde au revlon ar trebui sa aiba si Ja-de |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
asta stiu si eu ca doar importatorul il au in comun, ja-de sunt de prin israel
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/074014830021.jpg)
fetelor asta e cu sclipici sau mat ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Altheea, e adevarat ca produsele din cta (ma refer la machiaj) din hypermarketuri sunt mai ieftine decat prin bucuresti (in aceleasi hypermarketuri)?
am pe cineva care imi spunea ca in iasi (carrefour) sunt ff scumpe. asa e.. ca am vazut si eu. si tipa face tzara si spunea ca in cta sunt cele mai bune preturi. ai idee? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu ca m-as duce eu acu' in ct.. dar pe viitor, asa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Meg eu m-am uitat la Real la o cutiuta da' era destul de mare de fard o singura culoare (niste culori frumoase) si era 22 ron sau un pic mai mult, nu mi s-a parut scumpa ca la Star erau niste farduri de la miss sporty cred ca jumate din cantitate si erau 26 de ron si culorile nu erau asa faine acuma cred ca nici calitatea nu-i asa buna ca cele de la Ja-de.
|
|
|
![]()
|
|
Altheea, e adevarat ca produsele din cta (ma refer la machiaj) din hypermarketuri sunt mai ieftine decat prin bucuresti (in aceleasi hypermarketuri)? am pe cineva care imi spunea ca in iasi (carrefour) sunt ff scumpe. asa e.. ca am vazut si eu. si tipa face tzara si spunea ca in cta sunt cele mai bune preturi. ai idee? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu ca m-as duce eu acu' in ct.. dar pe viitor, asa. chiar nu-mi dau seama, poate daca-mi dai pretul unui produs anume as putea face o comparatie cand ajung prin carrefour |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, din ce mi-am dat seama in ultima vreme e ca se probeaza faptul ca pentru pleoapa care are tendinte de ridare sau imbatranire fardul sidefat numai scoate imperfectiunile mai mult in evidenta.
Am primit o noua trusa de la JA-DE, nuante frumoase, sidefate, insa nu-mi mai place deloc cum vin nuantele sidefate la mine pe pleoape. un machiaj mat e mult mai reusit. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Farduri testate de o firma independenta (sunt testate si ingredientele, cat de usor se folosesc, cat tin pe gene, etc), aici rezultatele (nr. 1 - cel mai bun): 1. Ellen Betrix Perfect Eye Shadow Trebuie neaparat sa incerc Ellen Betrixul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-am luat fard lichid din asta waterproof pentru cand oi merge la mare sau la piscina sa n-arat stearsa ca o fata de perna si mi se pare bunicel- inca il tin in teste. Nuanta mea e coffee. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 01:04 AM |
|