![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi-am luat fard lichid din asta waterproof pentru cand oi merge la mare sau la piscina sa n-arat stearsa ca o fata de perna si mi se pare bunicel- inca il tin in teste. Nuanta mea e coffee. Apropo de asta, cum mergeti la mare, piscina? All nude, rimel waterproof, fard waterproof? Si pe piele? Presimt ca majoritatea o sa imi spuneti ca o crema cu protectie solara si un balsam de buze ajunge, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ca bronzul este suficient sa arati foarte glamour? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Da, Sweet, asa iti raspund eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In vacanta nu ma fardez deloc. Poate doar daca ies la o terasa mai fancy sau in club.
Dar la plaja sau in excursii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nici sa nu aud. Gloss si atat! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca te ajuta pielea, normal ca asta ti-e raspunsul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu am mai avut experiente anterioare cu rimel waterproof, insa ma termina la demachiat si usuca genele. Anul asta o sa incerc cu fdt de la shiseido, cat mai am in el, ca are factor de protectie 40, si e very-very water-resistant, plus ca e discret si intra in piele de parca n-ai avea nimic. Apoi fardul asta de mi l-am cumparat care imi scoate ochii in evidenta si balsam de buze carmex cu spf, care e foarte bun, demonstrat in Egipt asta iarna- in timp ce dupa safari si excursii toti isi muscau buzele de crapate, io trainica si vesela, cu buze moi si catifelate; insa l-am aplicat obsesiv, sa nu am probleme. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu la plaja folosesc numai crema cu spf in cantitati industriale si balsam de buze, tot cu spf. Si nu pot sa zic ca am un ten 'curat', insa in lumina aia puternica a soarelui mi s-ar parea ca arat mult mai penibil cu p fata incarcata cu make-up decat asa, naturelle.
Walpu, fondul de ten Shiseido de care zici e ala in cutiuta albastra, sub forma de pudra? Ai pus tu o poza la protectia solara parca. Pe asta mi l-am cumparat si eu, al meu are spf30 si am nimerit nuanta, ca de obicei n-am noroc. Insa ma asteptam sa arate mai natural pe fata, la inceput se vede aspectul acela pudrat, iar dupa cateva ore, dupa ce se mai amesteca cu sebumul de pe fata, arata mai bine. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Mie la plaja mi se pare inutil sa ma fardez. Si apoi, nu va e teama ca va bornzati cu umbre din cauza fardului?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
happy, nu ala pudra, ci acela lichid.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am intuit bine, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Pai Nimphe, tu cu pielea ta perfecta, cred si eu..Dar restul ce facem? Walpu, ai vreo recomandare si pt mine, ceva waterproof? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) De bronzat, sincer nu ma intereseaza foarte mult, nici nu intentionez, nici nu o sa fac eforturi in sensul asta..O sa stand out in multime cu pielea mea alba! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Am intuit bine, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pai Nimphe, tu cu pielea ta perfecta, cred si eu..Dar restul ce facem? Walpu, ai vreo recomandare si pt mine, ceva waterproof? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) De bronzat, sincer nu ma intereseaza foarte mult, nici nu intentionez, nici nu o sa fac eforturi in sensul asta..O sa stand out in multime cu pielea mea alba! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Sweet, de unde stii tu, ma rog, cum e tenul meu? Ca n-ai binevoit sa ni te alaturi la intalniri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Revenind: nici daca as avea un ten cu probleme nu as pune nimic. Nush, pt mine vacanta nu rimeaza cu make-up. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
La fel si eu la plaja in afara de creme de protectie nu folosesc nimic, am impresia ca incarca tenul, eu oricum folosesc ochelari asa ca ce rost are sa ma machiez la ochii (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nimphe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai au confirmat si fetele si oricum, te cred pe cuvant, nu cred ca te-ai lauda cu asta in mai multe randuri in mod gratuit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu, dimpotriva, cred ca vacanta e o buna ocazie sa radiezi, sa arati bine si sa iti faci de cap. la maxim toate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:52 AM |
|