![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Recomandarile Paulei Begoun
Farduri pudra de ochi, ieftine Clinique - Colour Surge Eye Shadow Velvet si Colour Surge Eye Shimmer Elizabeth Arden - Color Intrigue Eyeshadow M.A.C. - Eye Shadow Veluxe Farduri pudra de ochi, scumpe Clinique - Colour Surge Eye Shadow Duo si Colour Surge Eye Shadow Quad Dior - 5-Color Eyeshadow Compact, 1-Color Eyeshadow si 2-Color Eyeshadow Estee Lauder - Pure Color EyeShadow Shu Uemura - Pressed Eye Shadow Stila - Eye Shadow Pan Yves St. Laurent - Ombre Solo Double Effect Farduri crema, geluri, cream-to-powder, lichide, de ochi, ieftine Revlon - Illuminance Creme Eyeshadow Sephora - Eye Dew Farduri crema, geluri, cream-to-powder, lichide, de ochi, scumpe Bobbi Brown - Long-Wear Cream Shadow Stila - Shadow Pots |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi ce v-ati mai luat, ca mie mi s-a urat de cele vechi, plus ca vreau sa ma dau pe farduri mate, preponderent nudes. Cele sclipicioase si sidefate deja nu-si mai au locul spre toamna, plus ca e primul an cand observ ca-mi imbatranesc ochii like hell daca le folosesc.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Pentru mine sunt doua lucruri importante la un fard de pleoape, un good pay-off al culorii si sa -l pot amesteca, intinde bine , ptr ca asta e secretul unui machiaj bun sa nu existe o limita vizibila intre nuate, sa fie bine intins( blends well - imi scapa unele expresii in romana)
Rar am nevoie ca un fard sa tina 12 ore, si ptr asta folosesc o baza crema, care ii ofera durata, nu-l lasa sa se stranga si folosind o baza in nuanta fardului care il folosesc culoarea e mult mai evidenta un fard impecabil( nu se strange, culoarea e f aproape de tub si rezista mai bine de 12 ore) e pigmentul e mai dificil de lucrat cu el, dar experienta vine repede Nu am o parere buna despre firmele intalnite la tot pasul, desi mai am si eu cate un fard revlon sau l`oreal. Unele cliente au fost f multumite de niste farduri creme( de care povestiti si voi in topic doar ca astea erau de la Rimmel Mac, Urban Decay, Estee Lauder si lancome sunt in topul meu, bineinteles neincluzand brandurile pro Bazele pt fardul de ochi sunt f importante. Cele de la mac sunt grozave, mai bun decat alea e doar unul Lemonaid de la benefitt, mai puteti UDPP(urban decay primer potion) Pensulele- diferenta de la cer la pamant in machiaj o sa va dau un secret www.coastalscents.com un site unde gasiti pensule f bune asemanatoare cu cele de la Mac la un pret mult mai mic. Se face livrare internationala |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:13 AM |
|