![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu am luat un fard de pleoape de la Rimmel (sau Revlon :-X o sa ma uit), este cremos si are culoare metalica .... am vreo 3 culori dar cel maro bej este absolut senzational .... fardul asta se intinde pe pleopa cu degetul .....
fard de obraz am unul de la MAC si in afara ca este destul de mare si tine muuuult(deci risca sa iasa din termen) il gasesc foarte bun si culoarea este superba. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
votez si eu cu bourjois..le folosesc de ani de zile si nu ma mai satur de ele...mai am si ceva de la estee lauder, da' nu prea multe ca dauneaza bugetului ;)..oricum, daca vreti un rimel genial incercati magnascopic de la estee lauder, m-a tinut un an si e minunat...si fardurile max factor sunt misto, dar rimelul de la ei nu mi-a placut..la fel, nici cel de la revlon nu mi-a placut
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Kale cam cat e magnascopicul acesta :P? Poate ma bag si eu, dar numai sa fie asa..., ceva bun de tot.
pupi |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Si eu din tot ce am tot cele de la Deborah le prefer :-*
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
pe magnascopic am dat acum 2 ani cam 1 mil, din cate imi amintesc..cred ca daca mergi prin beaty shop o sa vezi acolo pretul exact
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Mersi, chiar am azi chef de o raita. Pup :-* la tine
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut ieri un stand de produse Jade...stiti ceva de ele? Aratau tare bine, dar n-am vazut preturile. sper doar sa nu fie ceva gen Ruby Rose...aici nu te poti lua dupa modul de aranjare in raft, de ex., Deborah sunt langa Ruby Rose, astea erau langa Bourjois...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Sunt f bune produsele Jade...nu degeaba erau asezate langa Bourjois :) caci eu zic ca sunt oarecum similare ca si calitate.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu am un ruj de vreo 2-3 ani adus din afara,ce-i drept.. dar inca isi pastreaza mirosul super si are o textura mooooaleee.. e super :)
am si un fard tot de atunci dar nu l-am testat inca. e intact : :-X :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
deci: merita sau nu fardurile avon?? ca-s la reducere acu ::)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:13 AM |
|